Novosti Sport Događanja

Turopoljac ima novo vodstvo

03.02.2019. / Redakcija

Daniel Zagorac novi je predsjednik Nogometnog kluba Turopoljac. Odlučila je tako Skupština kluba, koja je održana u punom društvenom domu u Kučama. Sve to samo je pokazatelj kako u Kučama kada je nogomet u pitanju, ponovno vlada ona prava atmosfera.

Za dva dopredsjednika izabrani su Danijel Antolčić i Stjepan Fabijančić, dok će poslove tajnika obavljati Hrvoje Čunčić. Izabran je i novi Izvršni i Nadzorni odbor. Nova Uprava pred sebe je postavila nekoliko ciljeva; plasman u viši rang natjecanja, unaprjeđenje rada s mlađim kategorijama, organizacija turnira mlađih uzrasta, organiziranje malonogometnog turnira i nekad tradicionalnog mjesnog turnira, nastavak radova na objektu te organizacija „zelene noći“.

Puno uspjeha novoizabranoj Upravi na čelu s predsjednikom Danielom Zagorcem zaželjeli su ispred NSVG-a Željko Mihalj, Mirko Berković ispred Mjesnog odbora te zamjenik gradonačelnik Krešimir Ačkar.

Galerija slika

Turopoljac ima novo vodstvo Turopoljac ima novo vodstvo Turopoljac ima novo vodstvo Turopoljac ima novo vodstvo Turopoljac ima novo vodstvo

Podijeli