Novosti Sport Događanja

Turnir mladih nada velikogoričkog iTeama: Ema Špoljar, Erik Leder i Stjepan Zagorac pokazali najviše

25.10.2022. / Damir Žbulj

Pred kraj ovog dijela teniske sezone na otvorenome održan je još jedan turniru u organizaciji velikogoričkog iTeama. Natjecali su se oni najmlađi, koji su pokazali što su sve naučili i koliko su napredovali u proteklih godinu dana.

Igralo se u tri kategorije, a nastupilo je 50 klinaca i klinceza, od sedam do 14 godina.

U kategoriji 'žutih' tenisača do završnice su stigli Ema Špoljar, Ela Matas, Luka Kotaran i Tvrtko Alilović. Špoljar je na kraju u finalnom meču pobijedila Kotarana i osvojila prvo mjesto.

U malo starijoj kategoriji 'zelenih' tenisača pobijedio je Erik Leder, a drugo mjesto osvojio je Jakov Martinović.

'Narančasta' kategorija ponudila je i najozbiljnije okršaje, a do polufinala su se probili Leo Ključević, Matej Mihelić, Patrick Špoljar i Stjepan Zagorac.

Stjepan je na kraju slavio, a Leo je osvojio drugo mjesto.

"Sve mečeve pratila je ugodna klupska atmosfera, uz roditelje i navijače, a na kraju smo se počastili i 'Papamo' pizzom. Moramo pohvaliti sve igračice i igrače na fair-playu, a također moram pohvaliti i sve roditelje na korektnom navijanju," javio nam je čelnik velikogoričkog iTeama Miha Troha.

Svim mladim nadama velikogoričkog tenisa želimo i mi puno uspjeha u budućim izazovima.

 

 

Galerija slika

Turnir mladih nada velikogoričkog iTeama: Ema Špoljar, Erik Leder i Stjepan Zagorac pokazali najviše Turnir mladih nada velikogoričkog iTeama: Ema Špoljar, Erik Leder i Stjepan Zagorac pokazali najviše Turnir mladih nada velikogoričkog iTeama: Ema Špoljar, Erik Leder i Stjepan Zagorac pokazali najviše Turnir mladih nada velikogoričkog iTeama: Ema Špoljar, Erik Leder i Stjepan Zagorac pokazali najviše Turnir mladih nada velikogoričkog iTeama: Ema Špoljar, Erik Leder i Stjepan Zagorac pokazali najviše Turnir mladih nada velikogoričkog iTeama: Ema Špoljar, Erik Leder i Stjepan Zagorac pokazali najviše

Podijeli