Novosti Sport Događanja

Tomčić sutra proziva u Gradićima

20.01.2018. / Ivana Ćurić

U nedjelju s pripremama kreću nogometaši Gradića. Trener Zoran Tomčić u prijepodnevnim će satima obaviti prvu prozivku i odmah potom izvesti igrače na trening.

Igrački kadar momčadi koja je jesenas u Četvrtoj ligi zauzela treće mjesto iza Ponikva i Juranu nije mijenjan. Zbog zdravstvenih razloga proljetnu će polusezonu propustiti pouzdani branič Krešimir Budimir, dok se u Gradiće vratio Josip Hrženjak.

-Naša jedina i osnovna misao je ostanak i samo ostanak. Tako smo krenuli u prvenstvo i s tom mišlju nastavljamo i dalje. Svakako, da ćemo se i dalje truditi pružat što bolje igre koje će privlačiti velik broj posjetitelja kako je to bilo i jesenas- kaže trener Tomčić čiji će igrači tijekom priprema na tjednoj bazi imati šest aktivnosti uz jedan slobodni dan.

Seriju od sedam kontrolnih utakmica momčad će otvoriti 27. siječnja susretom protiv Gorice II, nakon čega slijede ogledi protiv Klasa (3. veljače), Turopoljca (4. veljače), Segeste (10. veljače), Lukavca (17. veljače), Dinamo Hidrela (18. veljače), dok je posljednjeg vikenda u veljači u planu utakmica drugog kola Kupa NSVG-a.  

 

(Dr)

Podijeli