Novosti Sport Događanja

Tjedan 'za pet' u HOK Gorica: Priča puna ljubavi

11.12.2018. / Damir Žbulj

Bio je ovo tjedan 'za pet' HOK Gorica, koja je u petom kolu 2. HOL Sjever bez izgubljenog seta uvjerljivo slavila kod ŽOK Ivanec (16:25, 17:25, 9:25), za petu ovosezonsku pobjedu u isto toliko nastupa.

Gorica je prošli četvrtak proslavila svoj peti rođendan, mali jubilej, koji je prošao u odličnom raspoloženju, uz prigodne poklone za mlade članice i članove kluba.

U prvih pet godina postojanja HOK Gorica je okupila velik broj djece i mladih i u tom smjeru nastavit će svoje djelovanje, na ponos cijele Velike Gorice.

"Da nam je netko rekao kako ćemo u ovako kratkom periodu okupiti ovoliki broj nasmiješene djece, ponosnih roditelja, vjernih prijatelja kluba i dobrih ljudi... biste li mu vjerovali? Da! Bez razmišljanja...

"Jer u ovu priču, od samog početka, krenulo se iskreno, s puno ljubavi i vjere da se 'može sve ono što se hoće'! Ponosni smo na sve vas i vjerujemo da će se za sljedeću jubilarku tražiti 'mjesto više', jer mi nastavljamo dalje... gdje smo jučer stali," emotivna je poruka Hrvatskog odbojkaškog kluba Gorica.

HOK Gorica će se od ove godine za pamćenje i sjajnog jesenskog dijela sezone oprostiti u subotu 14. prosinca od 14 sati, kad u Gradsku sportsku dvoranu dolazi ŽOK Bjelovar. Bit će to veliki derbi i okršaj dvije najbolje ekipe natjecanja.

Podijeli