Novosti Sport Događanja

Tim Kabel najbolji na jubilarnom turniru

09.01.2017. / Nefertum IT
Pred lijepo popunjenom Srednjoškolskom dvoranom jučer je odigrana završnica jubilarnog, 25. izdanja HVIDRA-inog malonogometnog turnira. Iako su turnir propustile neke od najkvalitetnijih malonogometnih momčadi s ovog prostora, čime se vjerojatno izgubilo na kvaliteti, po broj uprijavljenih momčadi ovogodišnji je turnir bio kvantitativno jači nego lanjski, jer na njemu je zaigralo 46 seniorskih i 18 veteranskih momčadi.  

Uz to, seniorskom i veteranskom turniru pridodan je i turnir najmlađih kategorija, prstića i limača čime se turniru dala dimenzija više.

TURNIR VELIKA.jpg

Tim Kabel slavio kod seniora, a DC Grzela 3D LAB kod veterana

Nakon jedanaest dana malonogometnih uzbuđenja u Srednjoškolskoj dvorani, veliku završnicu u seniorskom dijelu turnira izborili su Elbi Uniqa, Gradus, Tim Kabel i Club 100, dok su među četiri najuspješnije momčadi veteranskog turnira ušli FS Ivano Četvrtkom u 9, CB Kova Heda autodijelovi, MNK Cvjetno Poliklinika Milivojević i DC Grzela 3D LAB.

TURNIR VELIKA 1.jpg

Naslov najboljih kod seniora i nagradu od 20 tisuća kuna odnijeli su igrači Tim Kabela čijim je igračima pehar za prvo mjesto predao ministar branitelja, Tomo Medved. U finalnom susretu Tim Kabel je s 2:1 svladao Elbi Uniqu. Iako su osiguravatelji preko Martinca poveli u šestoj minuti, Tim Kabel u drugom dijelu preko Aralice i Tolića preokreće rezultat u svoju korist za prvo slavlje na goričkom turniru.

TURNIR VELIKA 2.jpg

Veteransko finale između DC Grzele 3D Laba i CB Kove Heda autodijelova bilo je manje neizvjesno jer su igrači Grzele na krilima dvostrukih strijelaca Zorana Jovanovskog i Siniše Ferenčeka, te sigurnog vratara Željka Bašića s čak 5:1 svladali konabare Kove.

TURNIR VELIKA 3.jpg

Ne manje važno za istaknuti je kako su pobjedničke trofeje na prvom turniru prstića i limača u kojem su igrali samo turopoljski klubovi osvojili su mladi igrači Udarnika.

TURNIR VELIKA 4.jpg

TURNIR VELIKA 5.jpg

TURNIR VELIKA 6.jpg

TURNIR VELIKA 7.jpg

TURNIR VELIKA 8.jpg

TURNIR VELIKA 9.jpg

TURNIR VELIKA 10.jpg

REZULTATI ZAVRŠNICE
SENIORSKI TURNIR:
POLUFINALE:
ELBI UNIQA – GRADUS 3:2 (Matković, Jurić, Duvnjak/ Ivančić 2), Club 100 – Tim Kabel 0:2 (Mihaljević, Jurač)
ZA TREĆE MJESTO: GRADUS – CLUB 100 1:0
FINALE: TIM KABEL – ELBI UNIQA 2:1 (Aralica, Tolić/ Martinac)

VETERANSKI TURNIR:
POLUFINALE:
FS IVANO ČETVRTKOM U 9 – CB KOVA HEDA AUTODIJELOVI 1:3 (Plepelić/ Hleb 3), MNK Cvjetno Poliklinika Milivojević – DC Grzela 3D LAC 0:2 (Šimić, Smolčić)
ZA TREĆE MJESTO: MNK CVJETMO POLIKLINIKA MILIVOJEVIĆ – FS IVANO ČETVRTKOM U 9 3:0
FINALE: DC GRZELA 3D LAB – CB KOVA HEDA AUTODIJELOVI 5:1 (Šimić 2, Ferenček 2, Jovanovski/ Perić)

TURNIR MLADEŽI:
FINALE PRSTIĆA:
NK GORICA 03 – NK UDARNIK 3:0
FINALE LIMAČA: NK UDARNIK – NK LOMNICA 4:1
 

Podijeli