Novosti Sport Događanja

Stolnotenisači: Javor i Smolčić najbolji, Bradićeva najveće iznenađenje

16.01.2018. / Ivana Ćurić

Stolnoteniski klub Velika Gorica Stanfar ugostio je protekle nedjelje TOP 8 regije Srednja Hrvatska koji je okupio ponajbolje mlade hrvatske stolnotenisače iz ove regije, među kojima se natjecalo i pet goričkih stolnotenisača. 

Prva mjesta osvojili su kadet Andi Smolčić koji je u finalnom meču spasio i meč loptu protiv Luke Draguna iz Dugog Sela, što je na kraju kapitalizirao za sjajan uspjeh kakav je očekivano postigao i junior Karlo Javor koji se doslovce prošetao turnirom, izgubivši tek dva seta. No, za najveće iznenađenje pobrinula se kadetkinja Magdalena Bradić koja je u juniorskoj konkurenciji osvojila drugo mjesto izgubivši u finalu od reprezentativke Ane Murat iz Dugog Sela, dok je u kadetskoj konkurenciji bila treće.

-Svojim je igrama pokazala da dobri rezultati dolaze samo s redovitim treningom- o njezinu uspjehu će trener Marko Habijanec.

Uz njih na ovom su turniru zaigrali i Patrik Brajković te Josip Matušin koji su ostali bez plasmana među četiri najbolja. (Dr)

Galerija slika

Stolnotenisači: Javor i Smolčić najbolji, Bradićeva najveće iznenađenje Stolnotenisači: Javor i Smolčić najbolji, Bradićeva najveće iznenađenje Stolnotenisači: Javor i Smolčić najbolji, Bradićeva najveće iznenađenje

Podijeli