Novosti Sport Događanja

Srušen rekord Humanitarke: Lorena će dobiti i dodatne terapijske tretmane

25.05.2019. / Damir Žbulj

Manje od tjedan dana nakon spektakularne šeste Humanitarke Goričani su predstavili rezultate plemenite akcije prikupljanja sredstava za rehabilitaciju naše mlade sugrađanke Lorene Rinčić!

Brojnim donacijama sakupljeno je rekordnih 68 tisuća i devet kuna!

Uplatama na izdvojeni račun prikupljeno je ukupno 30.681 kn, dok je prihod od humanitarnog pikado turnira bio 2.310 kn, te malonogometnog turnira Humanitarka #6 za Lorenu 35.018 kn!

U startu je bilo planirano prikupiti 54 tisuće kuna:

"Teško je bilo što izgovoriti, napisati nakon onakvog dana na Betoncu, od ukupnog broja ljudi, mnoštva djece koja su uživala i više nego mi odrasli, pa sve do super pozitive kroz cijeli dan i plemenitog cilja koji je usprkos visoko postavljenoj ljestvici prije same Humanitarke i ostvaren! Ne samo ostvaren već smo prebacili i sve najoptimističnije prognoze. Ljudi čestitke, sve riječi su suvišne, razvalili smo!"

Nakon konzultacija s poliklinikom Glavić dogovoreni su i dodatni terapijski tretmani za Lorenu na osnovu 'viška' prikupljenih sredstava. Izdvojeni račun za humanitarnu akciju nije više aktivan, sva sredstva usmjerena su prema poliklinici, ostavljen iznos potreban za zatvaranje računa, te je i pokrenuto zatvaranje istog.

"Goričani i Goričanke Hvala Vam od srca, kao i cijeloj Hrvatskoj koja je uplatama na izdvojeni račun pripomogla uspješnosti humanitarne akcije za Lorenu," poručili su organizatori te se zahvalili svim ekipama koje su sudjelovale na turniru, među kojima je bila i momčad Caffe bar Passage - VGdanas. Zahvalili su se i svim sucima volonterima koji su 'fantastično vodili cijeli turnir i odsudili ga bez greške'.

Posebnu zahvalu dobili su i svi sponzori i pokrovitelji Humanitarke, ali i svi koji su na bilo koji način pomogli održavanju ovog društveno-sportskog spektakla u Velikoj Gorici: "Hvala našim curama i dečkima na šanku i roštilju, svim volonterima uključenima u organizaciju Humanitarke. Na kraju kao i uvijek zahvala susjedima Cvjetnog naselja za toleranciju na višku decibela kroz dan, te svim Goričanima koji nas podržavaju sve ove godine, jer bez Vas svega ovoga ne bi niti bilo. Ako smo nekoga zaboravili napomenuti, ne zamjerite, ali stvarno Vas je jako puno, ovo je i Vaš turnir.

Vidimo se u svibnju sljedeće godine.

Goričani!"

Podijeli