Novosti Sport Događanja

Sretna trka vas zove u Gorski kotar

04.07.2019. / Damir Žbulj

Bliži se treće izdanje Sretne trke, koja će se u subotu 20. srpnja održati u organizaciji Maraton kluba Velika Gorica u selu Gornji Kuti u Gorskom kotaru!

U sklopu Sretne trke održat će se dva natjecanja i jedan rekreacijski događaj pod nazivom - Rekreativno hodanje 'Tražimo sretni kolačičak'.

'Glavna utrka' je na 12 kilometara, dok je 'Utrka građana' duljine sedam i pol kilometara.

Tri najbolje plasirana trkača u muškoj i ženskoj konkurenciji osvojit će pokale, posebno dizajnirane i izrađene od majstora iz brodmoravičkog kraja, dok će svaka trkačica i trkač koji završe utrku osvojiti finišersku medalju.

'Tražimo sretni kolačičak' također je duljine sedam i pol kilometara, ali je ovo događaj za one koji žele lagano rekreativno prohodati, planinariti, po trasi utrke, povremeno se zaustaviti i osvježiti te se i zabaviti.

Prijave za sve trke otvorene su do petka 12. srpnja. Izuzetno, prijave i plaćanja će biti omogućene i na sam dan utrke za vrijeme podizanja startnih paketa. 

Svaki sudionik utrka dobiva startni paket koji sadrži majicu s motivom Sretne trke (dry-fit za glavnu utrku i pamučnu za ostale), hranu (ručak poslije utrke), osvježavajući napitak, promotivne materijale te mogućnost osvajanja finišerske medalje ako završi utrku.

Prema satnici podizanje startnih paketa bit će na startu/cilju (Lovačka kućaLazica” – mjesto Gornji Kuti, općina Brod Moravice) na dan Sretne trke.

Predviđene su i novčane nagrade za najbolje u ukupnom poretku.

PRIJAVE ZA AUTOBUS

"Organizirali smo autobus koji će prevesti natjecatelje do sela Gornji Kuti na dan utrke. Autobus kreće iz Velike Gorice, kod Muzeja Turopolja, u 5.30 sati te uz zaustavljanje kod autobusne stanice pokraj Muzeja suvremene umjetnosti u 6 sati ujutro," poručili su iz kluba.

Cijena karte je 60 kuna a prijave su moguće na stranici Maraton kluba Velika Gorica.

(Foto: Maraton klub Velika Gorica)

 

 

Podijeli