Novosti Sport Događanja

Sjajna atmosfera i još bolji susreti pred završnicu turnira

14.01.2018. / Ivana Ćurić

Pretposljednji dan HVIDRA-inog malonogometnog turnira donio je najbolji nogomet do sada.

Četvrtfinalni susreti seniora i polufinala kod veterana zadovoljila su i više nego ugodno popunjenu tribinu Srednjoškolske dvorane.  

Glavna karakteristika za svih šest susreta velika je neizvjesnost, u kojoj su čak tri susreta odlučena nakon ruleta udaraca sa sedam metara. Utakmica dostojna finala bila je ona između CB Kod Rojca i Gorenc transporta Beton Blata u kojem je mlada momčad CB Kod Rojca sasvim zasluženo izborila završnicu turnira.

Složit će se mnogi bilo je to finala prije finala u kojem su obje momčadi u visokom ritmu odradile svih trideset minuta. CB Kod Rojca vodio je u tri navrata, no Gorenc transporti Beton Blato svaki su se puta vratili iz rezultatskog minusa odvevši susret do lutrije sedmeraca. Tamo su pak pobjedi bili bliži igrači Gorenc transporta Beton Blata koji su preko Ante Džaje imali meč loptu, no njegov je udarac završio pokraj vratnice, da bi se u daljnjem raspucavanju u junaka prometnuo vratar Zekić koji je obranio udarac Kovačića, te Perić koji je hladnokrvno svladao Kranjčeca za odlazak CB Kod Rojca u polufinale gdje ih očekuje susret protiv CBF Prestige Tupek Auta koji svakako zaslužuju nagradu za fair play.

 

Kako su njihovi protivnici Ritz club imali prenatrpan dan malonogometnim obavezama, njihovi protivnici čekali su ih pola sata da stignu u Veliku Goricu za što su na kraju nagrađeni velikim pljeskom okupljenih gledatelja. Iako je Ritz club nakon prvog dijela imao minimalno vodstvo, u drugom su dijelu igrači CBF Prestige Tupek Auta s tri pogotka preokrenuli rezultat u svoju korist.

U drugom polufinalu sastaju se; Centroplimont Dubec UTD koji je s 2:1 svladao Gradus te Staklo Matić CB Absolute koji je nakon udaraca sa sedam metara od natjecanja oprostio CB Ledeni. I taj je susret bio prava mala poslastica. Igrači Staklo Matića CB Absolute bili su tijekom cijelog susreta bolja i dominantnija momčad, no sve njihove pokušaje zaustavljao je protivnički vratar. No, kod udaraca sa sedam metara bio je nemoćan te sjajnu večer nije zaokružio prolaskom svoje momčadi u završnicu turnira.

Finale u veteranskoj konkurenciji izborili su branitelj naslova DC Grzela Futura Dental koja je s 4:2 svladala CB Li la, te SC Flegar Splat TePe koji je boljim izvođenjem udaraca sa sedam metara svladao lanjskog finalistu CB Kovu&CB Happyness.  

 

REZULTATI, SUBOTA 13. SIJEČANJ

SC FLEGAR SPLAT TEPE – CB KOVA&CB HAPPYNESS 1:1 (4:2- 7m) (Bukovac/Kraljević)

DC GRZELA FUTURA DENTAL – CB LI LA 4:2 (Kovač AG, Šimić 2, Smolčić/Kovač, Morina)

GRADUS – CENTROPLIMONT DUBEC UTD 1:2 (Lihić/ Bandić, Lekić)

CB KOD ROJCA – GORENC TRANSPORTI NEXE BETON 3:3 (6:5- 7m) (Muhar, Humeljak, Ladović/ Šandor, Čolić AG, Karamatić)

CBF PRESTIGE TUPEK AUTO – RITZ CLUB 3:1 (Spajić, Grgić, Vidaković/ Bošnjak)

STAKLO MATIĆ CB ABSOLUTE – CB LEDENI 1:1 (4:2- 7m) (Toš/ Pezelj)

 

RASPORED ZA FINALNI DAN

14,00 LIMAČI ZA TREĆE MJESTO

14,30 LIMAČI FINALE

15,15 CENTROPLIMONT DUBEC UTD – STAKLO MATIĆ CB ABSOLUTE

16,00 CB KOD ROJCA – CBF PRESTIGE TUPEK AUTO

16,45 VETERANI ZA TREĆE MJESTO: CB LI LA – CB KOVA&CB HAPPYNESS

17,30 SENIORI ZA TREĆE MJESTO

18,10 VETERANI FINALE: DC GRZELA FUTURA DENTAL – SC FLEGAR SPLAT TEPE

19,00 SENIORI FINALE

 

(Dr)

Galerija slika

Sjajna atmosfera i još bolji susreti pred završnicu turnira Sjajna atmosfera i još bolji susreti pred završnicu turnira Sjajna atmosfera i još bolji susreti pred završnicu turnira Sjajna atmosfera i još bolji susreti pred završnicu turnira Sjajna atmosfera i još bolji susreti pred završnicu turnira Sjajna atmosfera i još bolji susreti pred završnicu turnira Sjajna atmosfera i još bolji susreti pred završnicu turnira Sjajna atmosfera i još bolji susreti pred završnicu turnira

Podijeli