Novosti Sport Događanja

Šahistkinje Poleta viceprvakinje Hrvatske

06.10.2017. / Sportska redakcija

Šahistkinje Poleta osvojile su drugo mjesto u Prvoj hrvatskoj ligi koja je igrana u Malom Lošinju od 27. rujna do 5. listopada.

Ekipa ŠK Polet na ovogodišnjem je prvenstvu nastupila u pomlađenom sastavu te su uz velemajstorice Evu Repkovu i Mirjanu Medić nastupile, juniorka Heike Roklicer i kadetkinja Marija Smetiško. I u toj postavi Polet se nadao borbi za treće mjesto, ali zahvaljujući odličnoj igri svih u ekipi, a posebno najmlađoj Mariji Smetiško koja je ostvarila pet pobjeda i tri remija i bila najbolja igračica na četvrtoj ploči, Polet je osvojio drugo mjesto. Eva, Mirjana i Heike osvojile su druga mjesta na svojim pločama.

Prvo mjesto pripalo je ekipi Šahovskog kluba Liburnija iz Rijeke s 15 meč bodova, drugi Polet osvojio je 13 meč bodova koliko i treći ŠK Draga iz Rijeke s manje ukupnih bodova.

 

Galerija slika

Šahistkinje Poleta viceprvakinje Hrvatske Šahistkinje Poleta viceprvakinje Hrvatske Šahistkinje Poleta viceprvakinje Hrvatske Šahistkinje Poleta viceprvakinje Hrvatske Šahistkinje Poleta viceprvakinje Hrvatske Šahistkinje Poleta viceprvakinje Hrvatske

Podijeli