Novosti Sport Događanja

Rumunj i Nigerijac debitirali golovima, Gorica dobila HAŠK i Brežice

17.02.2018. / Damir Žbulj

HNK Gorica je u subotu imala dvostruki program na svom terenu s umjetnom travom Gradskog stadiona. Nogometaši Ivana Preleca upisali su dvije pripremne pobjede, nad trećeligašem HAŠK-om i slovenskim drugoligašem Brežicama.

Debi su upisali i novopridošli Nigerijac Iyayi te Rumunj Astafei, koji su odmah i upisali svoje prvijence za velikogoričku momčad.

Prelec je u dvoboj s HAŠK-om na teren poslao Verigu na vratima, Mchedlishvilija, Ljubisavljevića, Milanovića, Krizmanića u obrani, Krsnika, Manduru, Humeljaka u vezi te u napadu Matoševića, Šipoša i Sedlačeka, koji je i zabio pobjedonosni pogodak za minimalnih 1:0.

Priliku su u ovoj utakmici dobili još i Klenović te Iyayi.

Protiv Brežica su igrali Kahlina na golu, Jančetić, Smoljo, Čagalj i Žutić u posljednjoj liniji, Marina, Iyayi i Maslowski u vezi te Ojamaa, Dvorneković i Astafei u napadu.

Za 3:1 slavlje zabili su Dvorneković, Iyayi i Astafei, koji su odmah pokazali kako se ne njih može računati i kako bi zaista mogli biti pojačanja za ovu ekipu, a ne samo prinove prije početka nastavka drugoligaške sezone.

Gorica i Hajduk II u izravnom prijenosu HNTV-a

Posljednja provjera nogometaša Gorice trebala bi biti iduće subote protiv Lučkog, a 4. ožujka na Gradski stadion u 20. kolu Druge HNL dolazi Hajduk II.

Utakmica se trebala igrati u petak 2. ožujka, ali je zbog izravnog prijenosa na HNTV-u prebačena u nedjelju u 13 sati. 

Prije početka drugog dijela sezone Druge HNL vodeći je Dinamo II s 37 bodova, Gorica je na drugoj poziciji s 32, koliko ima i Dugopolje. Sesvete imaju bod manje, a Varaždin za Goričanima zaostaje pet bodova...

(Foto: HNK Gorica)

 

Podijeli