Novosti Sport Događanja

Rukometaši u nastavku 'razbili' Karlovac za bitne bodove protiv izravnog suparnika

11.03.2018. / Damir Žbulj

U 17. kolu Premijer lige rukometaši Gorice upisali su svoju sedmu pobjedu, Na domaćem terenu bili su s 32:26 uvjerljivo bolji od Karlovca, izravnog konkurenta na ljestvici prije početka razigravanja za ostanak.

Iako je nakon prvih 30 minuta na semaforu bila tek minimalna prednost za Goričane (15:14), bilo je jasno kako su kvalitetniji suparnik i kako je pitanje vremena kad će prelomiti susret na svoju stranu.

U nastavku je obrana Gorice zaustavila karlovačke šutere i serijom od čak 8:0 otišla na ogromnih 23:14. Gosti su prvi gol u nastavku postigli tek u 44. minuti!

Imala je Pekerina ekipa u posljednjih desetak minuta i deset golova viška, no, u finišu je malo 'spustila nogu s gasa' pa je Karlovac otišao kući s podnošljivim porazom, ali bez bodova.

Ivan Laljek je predvodio s 11 golova, dok je Sladoljev imao osam obrana. Šnajder je za goste zabio šest pogodaka. 

U preostalim susretima Dubrava je s 35:30 očekivano svladala Umag, Poreč je na svom terenu s 29:27 svladao Metalac, Zamet je s 27:19 deklasirao Spačvu, dok su Sesvete uspjele s 36:34 kod kuće dobiti Varaždin 1930.

U posljednjem kolu prije početka Lige za ostanak Gorica u subotu 17. ožujka gostuje u Varaždinu. Karlovac dočekuje Zamet, Spačva je domaćin Dubravi, Umag i Poreč igraju lokalni derbi, a Sesvete gostuju kod Metalca. (Foto: HRK Karlovac)

 

 

 

Podijeli