Novosti Sport Događanja

Rukometaši ispustili sedam golova prednosti i kod Zameta upisali treći poraz sezone

23.02.2020. / Damir Žbulj

Rukometaši Gorice poraženi su na gostovanju kod riječkog Zameta s 33:30, nakon što su početkom drugog poluvremena imali i sedam golova prednosti...

Sjajno je ekipa Andrije Nikolića igrala u prvom dijelu, na predahu je, uz odličnu partiju vratara Sladoljeva, bilo velikih šest razlike (12:18), ali u posljednjih 25 minuta kao da je došlo do opuštanja i protivnik je u velikom naletu iskoristio ponuđeno te na kraju apsolutno zasluženo slavio.

 

Zamet je prvi puta poveo deset minuta prije finiš, nakon toga igra se gol za gol, ali u posljednjih par minuta domaći igrači, uz glasnu podršku s tribina, postižu tri uzastopna pogotka i bodovi ostaju u Rijeci.

Ponovno je Ćavar bio gotovo bez promašaja, zabio je sedam iz osam pokušaja. Ivan Laljek se također sedam puta upisao u listu strijelaca (7/10).

Zamećane je do pobjede predvodio Vanja Šehić s osam golova.

Dva kola prije kraja regularnog dijela sezone Gorica je i dalje na vrhu ljestvica, ali sa samo bodom prednosti ispred Dubrave. Upravo će u velikom derbiju kod izravnog suparnika za prvo mjesto prije početka Lige za prvaka Goričani gostovati idućeg vikenda!

HRK Gorica: Sladoljev 8/28 obrana, Purić 2/15 obrana; Ceković 1/2, Kosteski 2/3, Laljek 7/10, Goričanec 1/1, Negran 3/5 Šalić, Klarica 2/4, Vrbić 1/1, Ćavar 7/8, Žarković, Kraljević 3/4, Šehić 1/1, Vrdoljak 1/5, Gal 1/1. trener: Andrija Nikolić. 

Podijeli