Novosti Sport Događanja

Rukometaši Gorice startali s pripremnim ciklusom

08.08.2017. / Sportska redakcija

Tjedan dana ranije nego minulih godina rukometaši Gorice započeli su s pripremama za nadolazeću sezonu. Budući da se trener Hrvoje Pekera nalazi u Mađarskoj u Vespremu na turniru s mlađim klupskim kategorijama igrače je u novu sezonu poveo Damir Bošnjak.

-Trenirat ćemo šest dana u tjednu dva puta dnevno. Prvih deset dana oba će treninga biti na atletskom poligonu, a nakon toga jutarnji će termini biti rezervirani za rad na poligonu, dok će te popodne raditi u dvorani- o planu priprema će Bošnjak.

Razlog nešto ranijeg termina priprema leži u činjenici što Goričane već 2. rujna očekuje prva službena utakmica ove sezone u kojoj će u Kupu EHF-a ugostiti estonsku Põlva Serviti.

U odsustvu prvih klupskih operativaca predsjednika Nevena Karasa, sportskog direktora Drage Kovačevića okupljene igrače ispred Uprave je pozdravio dopredsjednik Dražen Bačurin uz kojeg su bili i članovi Upravnog odbora Milan Miljanović i Đuro Mesić.

-Čeka nas još jedna teška sezona. No, izgleda kad je tako da je nama lakše što je pokazala prošla sezona. Čeka nas puno utakmica i obaveza, no siguran sam kako mi to možemo podnijeti jer ova Uprava pratit će vas kao i do sada- rekao je dopredsjednik Bačurin, dok je Đuro Mesić tek u šali dobacio otkako uvodno slovo na početku priprema daje upravo Bačurin rezultati su nam svake godine sve bolji.

Galerija slika

Rukometaši Gorice startali s pripremnim ciklusom Rukometaši Gorice startali s pripremnim ciklusom Rukometaši Gorice startali s pripremnim ciklusom Rukometaši Gorice startali s pripremnim ciklusom Rukometaši Gorice startali s pripremnim ciklusom Rukometaši Gorice startali s pripremnim ciklusom Rukometaši Gorice startali s pripremnim ciklusom Rukometaši Gorice startali s pripremnim ciklusom

Podijeli