Novosti Sport Događanja

Rekordno Turopoljsko srce: Održan ždrijeb nedjeljnog humanitarnog turnira, na donatorskoj večeri već prikupljeno čak 121 tisuću kuna

16.12.2021. / Damir Žbulj

Održan je ždrijeb parova četvrtog izdanja humanitarnog malonogometnog turnira Turopoljsko srce, koje se održava u sklopu velike akcije prikupljanja  financijskih sredstava za pomoć potrebitim obiteljima u našem gradu i turopoljskom kraju.

Sudjelovat će 12 velikogoričkih kafića, a turnir će se održati u 'balonu' Panadić sporta, u nedjelju s početkom u 9 sati, a trajat će sve do 21 sat.

U grupi pod nazivom 'Turopoljski banderij' nalaze se ekipe CB VAR, CB Kod Rojca i CB Scotch-CB Passage, u grupi 'Turopoljska poculica' su Pub VG, CB Mario-CB Bobi i Panadić sport, u grupi 'Turopoljska podgutnica' su Club 100, CB Barbara i VG Sport Caffe, a u grupi ' Govedo Tur' su Oziris bar, CB Dobardan-K2 i CB Vision.

U polufinale će se plasirati samo pobjednici skupina, a za mjesto u velikoj završnici borba kreće od 17 sati.

Odigrat će se i dvije revijalne  utakmice, u jednoj će sudjelovati djevojke iz ŽNK Gorica, a u drugoj mlade nade HNK Gorica, rođene 2014. godine.

Za zabavu će biti zadužene plesne skupine Dance Gym Bee i neizostavni Megablast, a za najmlađe je dogovoren i posjet Djeda Božićnjaka.

Finale je na rasporedu u 20.30 sati.

Zbog epidemioloških mjera prošle godine turnir se nije mogao održati, no, ove godine očekuje se ponovno velika borba na terenu, dobra zabava, ali i značajan humanitarni doprinos cijeloj akciji.
 
Ovo izdanje Turopoljskog srca sigurno će biti rekordno, jer je na donatorskoj večeri održanoj prošle subote već prikupljeno čak 121 600 kuna, na aukciji dresova uživo.

Naravno, najviše je prikupio potpisani dres Luke Modrića, čak 35 tisuća kuna, ali i za dres Livaje je prikupljeno deset tisuća kuna, dok je šest tisuća kuna izdvojeno za dres naše velikogoričke nogometne legende Matije Dvornekovića...

"Pred nama je još drugi dio aukcija koji će se održati online te malonogometni turnir Turopoljsko srce. Pozivamo sve koji mogu da nam se pridruže u nedjelju, 19. prosinca u Panadić sportu," poručili su nam organizatori.  

Donacije možete uplatiti na: Turopoljsko Srce, Zagrebačka Banka, IBAN: HR3923600001102799361

Galerija slika

Rekordno Turopoljsko srce: Održan ždrijeb nedjeljnog humanitarnog turnira, na donatorskoj večeri već prikupljeno čak 121 tisuću kuna Rekordno Turopoljsko srce: Održan ždrijeb nedjeljnog humanitarnog turnira, na donatorskoj večeri već prikupljeno čak 121 tisuću kuna Rekordno Turopoljsko srce: Održan ždrijeb nedjeljnog humanitarnog turnira, na donatorskoj večeri već prikupljeno čak 121 tisuću kuna Rekordno Turopoljsko srce: Održan ždrijeb nedjeljnog humanitarnog turnira, na donatorskoj večeri već prikupljeno čak 121 tisuću kuna

Podijeli