Novosti Sport Događanja

Razočaravajući poraz Kurilovca na Udarniku

10.11.2019. / Damir Žbulj

Razočaravajuću utakmicu odigrali su nogometaši Kurilovca u 12. kolu 3. HNL - Središte. Na Udarniku je gostovao fenjeraš iz zagrebačkog Trnja, koji je u teškim uvjetima i na lošem travnjaku s 2:1 stigao do svog tek drugog ovosezonskog slavlja.

I to baš protiv Kurilovčana, koji su odličnim partijama u posljednje vrijeme i važnim gostujućim slavljem u prošlom kolu stigli na samo tri boda zaostataka od vodećeg Vinogradara.

Trnje je do prednosti stiglo u 36. minuti preko Kristijana Dragovića, ali je Matej Kelava 20-ak minuta prije kraja uspio izjednačiti. Nije realizirao kazneni udarac, ali je odbijanac pospremio u mrežu.

Kad se očekivalo da će domaćin u završnici pritisnuti suparnika i okrenuti rezultat u svoju korist, Karlo Josipović u 76. minuti zabija odlučujući pogodak.

Ekipu Perice Vidaka, koja je trenutno na trećem mjestu ljestvice s bodom zaostatka iza Mladosti te dva više od Maksimira i krapinskog Zagorca, u idućem kolu očekuje gostovanje kod Bistre.

3. HNL - Središte, 12. kolo:
NK KURILOVEC - NK TRNJE 1:2 (0:1)
Strijelci: Kelava 69' / Dragović 36', Josipović 76'

NK KURILOVEC: Luka Bogović, Mijo Šarić, Matej Kelava, Mislav Čunčić, Ivan Rajić, Marin Matoš, Luka Sedlaček (Petar Lucijan Čurek 54'), Maks Slunjski, Jakov Karabatić, Tomislav Grdenić, Hrvoje Humeljak (Marin Sudar 54'). Klupa: Jan Paolo Debijađi, Luka Povoljnjak, Toni Borovac, Fran Stiplošek, Noa Kovačić. Trener Perica Vidak.

Podijeli