Novosti Sport Događanja

Prva gostujuća pobjeda nogometaša Gorice

07.11.2016. / Nefertum IT
Susreti protiv Imotskog kao da su sudbonosni za nogometaše Gorice, jer protiv Imoćana Goričani su početkom rujna ostvarili prvu pobjedu sezone, da bi u subotu u Gospinom docu igrači trenera Damira Milinovića protiv istog suparnika stigli i do prve gostujuće pobjede. Zgodicima Ivana Prskala u prvom, te Marina Pejića u posljednim trenucima susreta Goričani su došli do novih bodova koji su ih ostavili na diobi prvog mjesta zajedno s Rudešom i Sesvetama koje u petak stižu u Veliku Goricu.

-Bilo je i ranije prilika za tu pobjedu u gostima. Zadovoljan sam svime prikazanim u Imotskom, a najviše karakterom dečkiju koji su pokazali da žele osvojiti prvo mjesto. To me naročito veseli- ispričao nam je trener Damir Milinović čija momčad za poraz ne zna već sedam utakmica.

gosti velika.jpg

Posljednji neuspjeh njegovi su igrači potpisali u Solinu gdje ih je porazila istoimena domaća momčad, nakon čega su Goričani nanizali četiri pobjede i tri remija koji su ih vinuli na vrh drugoligaškog poretka.

-Vjerujem da ćemo u petak protiv Sesveta taj niz i nastaviti. Postignuti rezultati zasluga su cijele momčadi za koju vjerujem da će i u preostalim utakmicama nastaviti u tom ritmu- rekao nam je trener Milinović koji se spremao za trening jer sve misli u goričkim redovima okrenute su prema petku i derbi utakmici protiv Sesveta.

2. HNL, 14. KOLO
NK IMOTSKI – HNK GORICA 0:2 (0:1)
STRIJELCI:
0:1 Prskalo (36), 0:2 Pejić (90)
NK IMOTSKI: Gudelj, Majić (od 46. Paponja), Landeka, Žužul, Tomičić (od 76. Puljić), Begić, Paponja, Šuto (od 76. Mandarić), Bošnjak, Puljić, A. Serdarušić. TRENER: Hrvoje Erceg
HNK GORICA: Kahlina, Jančetić, Sumić, Babok, Smoljo, Postonjski (od 82. Žutić), Marina, J. Serdarušić, Ziljkić (od 66. Pejić), Tatar, Prskalo (od 74. Tolić). TRENER: Damir Milinović

Podijeli