Novosti Sport Događanja

Pripreme u Sloveniji Gorica zaključila porazom od novosadske Vojvodine

04.07.2021. / Damir Žbulj

Nogometaši Gorice 2:0 (0:0) porazom od Vojvodine zaključili su pripreme u Sloveniji.

Nije to sigurno bila Gorica kakvu želi trener Krunoslav Rendulić, jer u dvoboj s Novosađanima je ušao s poprilično jakim sastavom, dva tjedna prije otvaranja sezone na riječkoj Rujevici.

Banić je bio na vratima, u zadnjoj liniji Doka, Marjanović, Jovičić i Keita, ispred njih Junior i Babec, na krilima Lovrić i Šroler, a iza isturenog Brodića bio je Mitrović.

Početkom nastavka priliku su dobili vratar Kotarski i novopridošli ofenzivac Janušić, s klupe su još ušli Zorica, Kalik, Pršir, Dvorneković, Fruk, Adžić i Matar, no, turopoljski prvoligaš pogodak nije zabio.

Goričani su u Sloveniji s minimalnih 1:0 dobili Celje, golom Pršira u samom finišu dvoboja, protiv rumunjskog prvoligaša UTA Arad nije bilo pobjednika, završilo je 1:1 uz gol Babeca i sada je već vidljivo kako postoji problem u realizaciji, ali i stvaranju prilika.

Ipak, u ovom dijelu priprema važnije je ustabiliti obranu, a u ovih posljednjih 14 dana ima dovoljno vremena da se i prema naprijed poprave neke stvari.

Rendulićevu momčad čekaju još dvije pripremne utakmice, u srijedu kod Lokomotive i u subotu na Gradskom stadionu protiv slovenskog prvoligaša NK Bravo iz Ljubljane.

 

(Foto: HNK Gorica)

 

Podijeli