Novosti Sport Događanja

Približavaju se 1. Malonogometni susreti u Pokupskom

17.04.2018. / Sportska redakcija

Pokupčanka iz Pokupskog pod organizacijskom palicom Dominika Sučeca i Antonija Raka 28. travnja i 1. svibnja u Pokupskom organizira 1. Malonogometne susrete. Kako kažu organizatori susreti se temelje na ekipa iz raznih mjesta s područja Velike Gorice, tako da pravo nastupa imaju sve ekipe iz Vukomeričke i Turopoljsko- posavke lige, ali i ostalih mjesta pod uvjetom da svi igrači budu iz istog mjesta.

Prvi dio turnira igrat će se 28. travnja u poslijepodnevnim satima, dok će se 1. svibnja igrati završnica turnira.  Za tri prvoplasirane momčadi, kao i za najbolje pojedince osigurane su prigodne nagrade. Kako kažu organizatori do sada se prijavilo desetak ekipa, a prijave su još uvijek otvorene i mogu se izvršiti kod Antonija Raka (091/ 728-0369) ili kod Dominika Sučeca (091/ 626-0797).

Osim ovog sportskog dijela organizatori su se pobrinuli i za bogatu gastronomsku ponudu, kao i zabavu koju 28. travnja jamči Grupa Simpatija, dok će 1. svibnja sve prisutne zabavljati Dinacordi& Luna bend.

-Na vama je samo da dođete i lijepo se zabavite uz nas uz jedan ovakav događaj, koji će nadajmo se postati tradicija- poručuju organizatori.

Podijeli