Novosti Sport Događanja

Premijerno izdanje 1. Trke športaša Velike Gorice

01.03.2018. / Redakcija

Maraton klub Velika Gorica u subotu, 24. ožujka, organizira premijerno izdanje 1. Trke športaša Grada Velike Gorice koja će se održati u sklopu 26. Turopoljske trke.

Ovu pet kilometara dugu utrku uz organizatora podupire i Zajednica športskih udruga Grada Velika Gorica, a za prvih pet trkača i trkačica koji prođu ciljem osigurane su novčane nagrade dok će tri prvoplasirana trkača u muškoj i ženskoj kategoriji dobiti i prigodne pehare.

-Aktivno sudjelovanje športaša našeg grada na Turopoljskoj trci najbolji je način očuvanja tradicije trčanja u turopoljskom kraju i originalna promidžba prepoznatljivog velikogoričkog športskog duha- poručili su organizatori koji vas pozivaju da u športskom zajedništvu ponosno trčite našim gradom i prenesete pozitivnu športsku energiju čitavom dužinom staze.

Iz Maraton kluba Velika Gorica zahvaljuju Zajednici športskih udruga Grada Velika Gorica na osobnom angažmanu i svesrdnoj podršci koju su pružili za realizaciju ove utrke.

Više informacija o ovoj, kao i ostalim trkama u sklopu 26. Turopoljske trke, možete pročitati na stranicama Maraton kluba Velika Gorica OVDJE

Podijeli