Novosti Sport Događanja

Poljak debitirao pobjedničkim pogotkom protiv nogometaša bez ugovora

24.06.2018. / Damir Žbulj

Nogometaši Gorice krenuli su prije nekoliko dana s pripremama za prvoligašku sezonu. Na klupu je sjeo Sergej Jakirović i već je imao priliku za prvu provjeru ekipe i kadra s kojim trenutno raspolaže.

Na pomoćnom terenu Gradskog stadiona gostovala je ekipa Hrvatske udruge 'Nogometni sindikat', koja okuplja igrače bez ugovora (Čubić, Cetina, Petanjek, Ljubičić, Perić, Weitzer, Mrdeša, Puklin, Panadić, Jazvić, Bubalo, Žarkov, M. Muhar, Milas, Gale).

Gorica je slavila minimalnu 1:0 pobjedu, a pogodak je postigao Poljak Zwolinski, još uvijek jedino pojačanje Goričana u ljetnom prijelaznom roku.

Poljskom napadaču u završnici prvog dijela asistirao je Gruzijac Mchedishvili.

Za Goricu su u prvom poluvremenu igrali Kahlina, Mchedlishvili, Ljubisavljević, Krešimir Krizmanić, Špičić, kapetan Dvorneković, Zenko, Marina, Maslowski, Matošević i Zwolinski, dok su u nastavku priliku dobili igrače iz druge ekipe - Ivan Krizmanić, Debijađi, Čurek, Ćosić, Žutić, Mandura, Marelja, Šroler, Bakula, Blatančić i Gudelj.

Gorica idući pripremni dvoboj ima u srijedu na svome terenu protiv slovenskog Krškog. Nadamo se kako će uskoro imati i osnaženi igrački kadar i kako će Uprava uskoro predstaviti barem još neka od toliko najavljivanih pojačanja nužnih za prvoligaški nogomet.

Sezonu u HT Prvoj ligi Goričani otvaraju 28. srpnja na gostovanju kod viceprvaka Rijeke na Rujevici. (Foto: HUNS)

Podijeli