°C 18

Pobjeda u sjeni ozljede Dinka Matoševića

07.10.2017.

Igor

Nogometaši Gorice teže od očekivanog došli su do tri boda u susretu protiv posljednjeplasirane Kustošije koja je u Veliku Goricu došla orijentirana prvenstveno na čuvanje svoga gola. No, uspjela je domaća momčad preko Luke Sedlačeka slomiti taj bedem i osigurati tri boda kojima su se ponovno vratili na prvo mjesto poretka.

Pobjeda je nekako ostala u drugom planu nakon ozljede Dinka Matoševića koji je nakon jednog sudara u 20. minuti pao na pod te uz glasne urlike kolima hitne pomoći odvezen u bolnicu. Kako nam je rekla dežurna liječnica na susretu Višnja Mihalinčić, došlo je povrede desnog ramena, najvjerojatnije je riječ o puknuću ključne kosti. Dvadesetogodišnji Matošević najveći je pehist u redovima Gorice, jer ovo mu je treće ozljeda u tri sezone.

Upravo umjesto njega u igru je ušao Luka Sedlaček koji je u 63. minuti nakon proigravanja Leona Šipoša izbio sam na vratara Carla Berkovića uz kojeg je loptu poslao u mrežu za veliku radost domaćih igrača. Do kraja ne baš šansama bogatog susreta, gosti su najozbiljniji pokušaj imali u 70. minuti kada je Vragolović pucao preko gola, dok je deset minuta kasnije Pejić uzdrmao vratnicu.

-Teška utakmica jer su se oni organizirano branili, što nije lako probiti. Uspjeli smo ipak zabiti taj gol za zasluženu pobjedu. Treba nastaviti ići utakmicu po utakmicu pa ćemo vidjeti gdje ćemo nakon toga doći- na kraju susreta će vrijedna radilica u domaćoj momčadi, Mario Marina.

Gorica i dalje nastavlja u ritmu srijeda- subota, jer već u srijedu igrači trenera Ivana Preleca gostuju u Sesvetama, dok ih za vikend očekuje novo gostovanje u Maksimiru kod druge momčadi Dinama.

2. HNL, 10. KOLO
HNK GORICA – NK KUSTOŠIJA 1:0 (0:0)
STRIJELAC: 1:0 Sedlaček (63)
HNK GORICA: Kahlina, Čagalj, Smoljo, Matošević (od 24. Sedlaček), Jančetić, Muhar (od 66. Španja), Pejić (od 84. Zenko), Šipoš, Žutić, Maslowski, Marina. TRENER: Ivan Prelec
NK KUSTOŠIJA: Berković, Pavković, Pavliš, Posavec (od 74. Šušković), Hanžek, Deak (od 58. Simeunović), Vragolović, Al Tharwan (od 74. Mihić), Šimunić, Cmrečnjak, Radovac. TRENER: Denis Bezer

Galerija slika

Pobjeda u sjeni ozljede Dinka Matoševića Pobjeda u sjeni ozljede Dinka Matoševića Pobjeda u sjeni ozljede Dinka Matoševića Pobjeda u sjeni ozljede Dinka Matoševića Pobjeda u sjeni ozljede Dinka Matoševića Pobjeda u sjeni ozljede Dinka Matoševića Pobjeda u sjeni ozljede Dinka Matoševića Pobjeda u sjeni ozljede Dinka Matoševića Pobjeda u sjeni ozljede Dinka Matoševića Pobjeda u sjeni ozljede Dinka Matoševića Pobjeda u sjeni ozljede Dinka Matoševića Pobjeda u sjeni ozljede Dinka Matoševića Pobjeda u sjeni ozljede Dinka Matoševića Pobjeda u sjeni ozljede Dinka Matoševića Pobjeda u sjeni ozljede Dinka Matoševića Pobjeda u sjeni ozljede Dinka Matoševića Pobjeda u sjeni ozljede Dinka Matoševića Pobjeda u sjeni ozljede Dinka Matoševića Pobjeda u sjeni ozljede Dinka Matoševića Pobjeda u sjeni ozljede Dinka Matoševića Pobjeda u sjeni ozljede Dinka Matoševića Pobjeda u sjeni ozljede Dinka Matoševića Pobjeda u sjeni ozljede Dinka Matoševića