Novosti Sport Događanja

Pobjeda protiv Šibenika bila bi Sesaru najljepša rođendanska čestitka

17.01.2019. / Damir Žbulj

Košarkaši Gorice spremni su za nastavak prvoligaške sezone. U subotu 19. siječnja u Gradsku sportsku dvoranu dolazi Šibenik, ekipa koja je u prvih 11 kola ostvarili identičan učinak i naši košarkaši trebat će, uz dobru igru, i podršku s tribina kako bi pokušali doći do pozitivnog rezultata. 

Momčad Josipa Sesara, koji je u četvrtak 17. siječnja proslavio 41. rođendan, ostvarila je povijesni uspjeh plasmanom na Final 8 završnicu Hrvatskog košarkaškog kupa Kreše Ćosića te se sada okreće natjecanju u domaćem prvenstvu, gdje je glavni cilj ove sezone očuvanje statusa među hrvatskom košarkaškom elitom.

-->> Goričani pokleknuli na Baldekinu: Odigrali smo loše

Šibenčani su slavili u prvom međusobnom ovosezonskom okršaju odigranom na Baldekinu pa će subotnji dvoboj zakazan za 18 sati biti idealna prilika za revanš, a bodovi na otvaranju nastavaka sezone bili idealna rođendanska čestitka treneru Gorice.

"Uprava, igrači, treneri i svi djelatnici kluba KK Gorica žele treneru seniorske momčadi Josipu Sesaru sretan 41. rođendan, da ga služi zdravlje i da nas još dugo vodi u nove uspjehe," poručili su iz kluba.

Prvo ime Gorice je u prvom dijelu sezone bio Marko Baković, najbolji strijelac i skakač, koji je u prosjeku ubacivao 15 poena, uz pet uhvaćenih lopti

Borna Kapusta najbolji je dodavač ekipe s nešto više od šest asistencija po utakmici...

U prvoj utakmici 12. kola Zadar je svladao Bosco 88:79, dok je Cibona na svom parketu nadigrala Škrljevo, što je još jedna dobra vijest za Goričane, koji su trenutno na desetom mjestu s četiri pobjede. 

U preostalim susretima sastaju se Zabok i Alkar, Split i Hermes Analitica te Vrijednosnice Osijek i Cedevita.

 

Podijeli