Novosti Sport Događanja

Olimpiku pobjeda na memorijalu Antuna Azenića

22.01.2018. / Ivana Ćurić

Mlađe kadetkinje Olimpika pobjednice su drugog memorijalnog odbojkaškog turnira Antun Azenić Deda koji je u organizaciji HOK Gorice odigran u Gradskoj sportskoj dvorani.

Uz domaću ekipu na turniru su još sudjelovale i ekipe Olimpika, Dinama, Foreste, Mladosti, Vrbovca, Dugog Sela i Velike Gorice koje su bile podijeljene u dvije skupine iz kojih su po dvije prvoplasirane ekipe izborile polufinale.

Polufinalne okršaje izborile su četiri zagrebačke ekipe; Olimpik koji je s 2:0 svladao Mladost te Dinamo koji je s 2:1 slavio protiv Foreste. Odbojkašice Olimpika koje na cijelom turniru nisu izgubile niti jedan set i u finalu su nastavile su tom ritmu te su s 2:0 u setovima došle do ukupne pobjede na memorijalu u Dedinu čast koji je okupio brojne sportske djelatnike, pogotovo one iz svijeta odbojke u kojoj je Antun Azenić zauzimao visoko mjesto.

-Bilo je to još jedno lijepo druženje, baš onakvo kakvo zaslužuje naš Deda. Dvorana je bilo lijepo popunjena, pogotovo mladošću, ali i istinskim odbojkaškim znalcima. Svi smo se obradovali dolasku bake Marije koja je također uvijek bila uz nas- osvrnula se na turnir Katarina Ćosić.

Tri prvoplasirane ekipe nagrađene su peharima i medaljama, a nagradu je primila i najbolja igračica ovogodišnjeg turnira, Dora Kožinec iz pobjedničke ekipe Olimpika.

Galerija slika

Olimpiku pobjeda na memorijalu Antuna Azenića Olimpiku pobjeda na memorijalu Antuna Azenića Olimpiku pobjeda na memorijalu Antuna Azenića Olimpiku pobjeda na memorijalu Antuna Azenića Olimpiku pobjeda na memorijalu Antuna Azenića Olimpiku pobjeda na memorijalu Antuna Azenića Olimpiku pobjeda na memorijalu Antuna Azenića Olimpiku pobjeda na memorijalu Antuna Azenića

Podijeli