Novosti Sport Događanja

Ojamaa 'slomio' fenjeraša za novo slavlje Goričana!

14.04.2018. / Damir Žbulj

Nogometaši Gorice nastavili su svoj sjajan niz pozitivnih rezultata i u dvoboju 27. kola Druge HNL protiv fenjeraša Novigrada!

Tri boda su osvojena teže od očekivanog, ali nakon ovakvih utakmica samo će se pobjeda pamtiti. Junak slavlja Velikogoričana bio je Estonac Henrik Ojamaa, koji je ključni pogodak zabio pola sata prije kraja dvoboja na našem Gradskom stadionu!

Trener Prelec je u dvoboj ušao s Kahlinom na vratima, Mchedlishvili, kapetan Čagalj, Ljubisavljević i Žutić bili su u posljednjoj liniji obrane, Marina, Maslowski i Atiemwen držali su sredinu terena dok su u ofenzivi bili Matošević, Ojamaa i istureni Šipoš.

Bedem gostiju nisu do predaha uspjeli probiti i strateg Gorice na poluvremenu je povukao očekivani potez. Umjesto Šipoša ušao je Astafei, a Matoševića je zamijenio Dvorneković i nije se predugo trebalo čekati da se zatrese mreža Novigrada.

Strijelac Ojamaa svoje je mjesto na travnjaku 15-ak minuta prije kraja prepustio Matiji Špičiću, Prelec je 'zatvorio' utakmicu i Goričani su napravili još jedan važan korak prema izravnom plasman među hrvatski klupsku nogometnu elitu.

Varaždin je u derbiju treće i četvrte ekipe drugoligaškog društva slavio na gostovanju kod Sesveta s 2:0 te je zadržao šest bodova zaostatka za Goricom...

Iduća stepenica prema ostvarenju velikog cilja je gostovanju u Splitu kod druge ekipe Hajduka.

Podijeli