Novosti Sport Događanja

Odbojkašice Velike Gorice "prokockale" pobjedu protiv Mladosti

13.02.2017. / Sportska redakcija

Pravu odbojkašku poslasticu ponudile su sinoć odbojkašice Velike Gorice i Mladosti II koje su odigrale dvoboj prepun preokreta u kojem su se na kraju radovale gošće iz Zagreba. Moglo je završiti i pobjedom domaćeg sastava, no gubitak trećeg seta u kojem su imale vodstvo od 19:13 usmjerio je utakmicu na mlin Mladosti. Još jednom se tako obistinilo pravilo, da ako ne slaviš u tri, gubiš u pet setova.

Baš to dogodilo se domaćim odbojkašicama koje su odigrale odličnu utakmicu protiv favoriziranog suparnika. Šest poena dijelilo ih je od pobjede. Jesu li se domaće igračice u tom trenutku prestrašile pobjede? Sve ono što su do tog trenutka odlično radile na jednom im nije polazilo za rukom te igračice Mladosti rade seriju od 10:1 kojom se vraćaju u utakmicu koju su nakon toga u potpunosti kontrolirale.

Na isti način kako su Velikogoričanke promarširale kroz drugi set, one su učinile u četvrtom, dok su u petom konstantno bile u rezultatskoj prednosti. Mala nada ukazala se kod 8:8, no s četiri uzastopna poena gošće otklanjaju svaku dvojbu oko pobjednika nakon gotovo dva sata igre.

1.B NACIONALNA ODBOJKAŠKA LIGA, 12. KOLO
OK VELIKA GORICA – HAOK MLADOST II 2:3 (25:23, 25:12, 22:25, 13:25, 11:15)

Galerija slika

Odbojkašice Velike Gorice "prokockale" pobjedu protiv Mladosti Odbojkašice Velike Gorice "prokockale" pobjedu protiv Mladosti Odbojkašice Velike Gorice "prokockale" pobjedu protiv Mladosti Odbojkašice Velike Gorice "prokockale" pobjedu protiv Mladosti Odbojkašice Velike Gorice "prokockale" pobjedu protiv Mladosti Odbojkašice Velike Gorice "prokockale" pobjedu protiv Mladosti

Podijeli