Novosti Sport Događanja

Novosel i Žugaj zabijali za novu pobjedu Dinamo Hidrela

18.09.2017. / Sportska redakcija

Remi u Lonjici bio je tek slabi dan za nogometaše Dinamo Hidrela koji su se već u susretu protiv Zvekovca vratili na pobjednički kolosijek. Do četvrtog slavlja ove sezone Dinamo Hidrel je stigao nakon pobjede od 4:0.

Trener Stiven Žitnik imao je malih problema oko sastavlja momčadi, jer su mu nedostajala četiri standardna igrača; Milanščak, Đuksi, Jambrešić i Horvačić zbog čega su mjesto u udarnom elfu zauzela dva juniora; Blažević i Slivak. No, u prvo ime domaće momčadi prometnuo se također junior Martin Žugaj koji je u drugom dijelu poentirao u dva navrata. Uz njega mrežu gostiju koji su imali svojih šansi za počasni zgoditak pogađao je također u dva navrata i Vedran Novosel.

-Klupska filozofija sada nam je da uz stvaranje rezultata idemo i na pomlađivanje momčadi zbog čega ta djeca dobivaju priliku za igrom u svakom susretu- kaže trener Stiven Žitnik.

Pred igračima Dinamo Hidrela sada je dvostruki turopoljski program, jer ih u srijedu očekuje gostovanje u Kobiliću kod Vatrogasca koji je jučer s 2:1 poražen od Dubrave, dok u nedjelju ugošćuju Mraclin.

1. ŽNL, 5. KOLO
NK DINAMO HIDREL – NK ZVEKOVAC 4:0 (2:0)
STRIJELCI: 1:0 Novosel (16), 2:0 Novosel (24), 3:0 Žugaj (84), 4:0 Žugaj (90)
NK DINAMO HIDREL: Bradić, Sabljak, Sabljo (od 86. Milković), Novosel, Rus, Pudić, Balenović, Godinić, Mršić (od 30. Nikić, od 80. Duvnjak), Blažević (od 46. Žugaj), Slivak (od 80. Španiček). TRENER: Stiven Žitnik
NK ZVEKOVAC: Kosovec, Davidović, Raktajec, Hmelina, Lovrić, Kovačević, Tupek, Peh, Pucelj, Majić, Polucki. TRENER: Anđelko Peh

Podijeli