Novosti Sport Događanja

Novo ruho za prvoligašku avanturu

26.07.2018. / Damir Žbulj

U službenim klupskim prostorijama na Gradskom stadionu predstavljeni su novi dresovi HNK Gorica, s kojima će se naš prvoligaš predstaviti hrvatskoj nogometnoj javnosti u svojoj povijesnoj prvoligaškoj sezoni.

Dvorneković, Čagalj, Maslowski, Zwolinski, Atiemwen, Miya i ostatak družine Sergeja Jakirovića imat će na raspolaganju tri garniture - crvenu, bijelu i crnu, a na prsima će imati stilizirano naše turopoljsko govedo Tur.


"Naša suradnja s tvrtkom VeGo SPORT traje već dugi niz godina. Alpas nam je ponudio najbolju kvalitetu dresa i najbolji vizualni identitet i naredne tri godine nosit ćemo njihove dresove," poručio je predsjednik Črnko.

-->> Jakirović zrači optimizmom: Imam jasnu ideju kako se suprotstaviti Rijeci!

U Veliku Goricu je iz Frankfurta stigao i vlasnik Alpasa, Farooq Mahmud

"Gorica je naš 'domaći' klub. Željeli smo nastaviti ovo partnerstvo i suradnju. Nakon osvajanja svjetskog srebra Hrvatska ima veliki potencijal, a u Prvoj ligi ima velik broj dobrih igrača. Dres je posebno dizajniran za Goricu i svaki navijač se s njim može poistovjetiti. Korištene su klupske boje, a na prsima je stilizirano govedo Tur. Ovo će biti dugoročna suradnja i nadam se kako ćemo zajedno ostvariti svoje ciljeve."

Gorica sezonu otvara u subotu na Rujevici od 21 sat kod viceprvaka Rijeke.

Podijeli