Novosti Sport Događanja

Novi trener Rajko Vidović gledao 'nulu' Gorice u Puli

17.03.2024. / Damir Žbulj

Ništa posebno nisu pokazali nogometaši Gorice niti nakon odlaska Dinka Jeličića s klupe turopoljskog prvoligaša. Jedina promjena je što nisu doživjeli poraz, no, u Puli su doslovno odigrali 'nulu', a pomalo i dosadan dvoboj s Istrom 1961 je završio bez pobjednika, ali i postignutih golova...

Ekipu su s klupe na Drosini vodili Mensur Mujdža i Marko Krnjić, a novi trener Rajko Vidović susret je pratio uživo s tribine stadiona u Puli.

Vidović se od Kustošije oprostio još u petak, 1:1 remijem protiv Mladosti iz Ždralova, u derbiju SuperSport Druge NL. 

Zaista nije imao puno toga za vidjeti, domaći su imali veći posjed lopte i nekoliko opasnijih pokušaja, dok je Gorica imala tek jednu pravu priliku, deset minuta prije kraja, kad je Munksgaard bacio aut, Jurić glavom prebacio na rub kaznenog prostora, a odmjeren udarac Štigleca ipak je fantastično zaustavio Majkić.

Možda i najveći dobitak ove utakmice je solidna partija stopera Matea Leša, koji je u početnoj postavi zamijenio Krizmanića. Krešu je u nastavku ušao umjesto Maloče i obrana Gorice u ovoj utakmici nije izgledala kao da prvi puta igra zajedno.

Lijepo je bilo i vidjeti da se Valentino Majstorović napokon vratio nakon ozljede, a dobio je posljednjih 20-ak minuta...

Slijedi reprezentativna pauza i Vidović će imati dovoljno vremena da upozna igrače i da pripremi momčad za završnicu sezonei posljednjih devet kola. 

Na kraju ožujka Gorica gostuje u Varaždinu, a nakon toga i kod Lokomotive, a prvi idući domaći dvoboj je onaj s Dinamom, koji je na rasporedu 13. travnja.

Standings provided by Sofascore

 

 

(Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL)

Podijeli