Novosti Sport Događanja

Nove medalje na prvenstvu Hrvatske za Judo klub Pinky

24.04.2018. / Damir Žbulj

Na prvenstvu Hrvatske za mlađe dobne kategorije (U14, U21) velikogorički Judo klub Pinky ostvario je nove zapažene rezultate.

U konkurenciji dječaka Matija Ivanjko osvojio je srebro, dok su Hrvoje Vojvoda i Petar Jurčević zaslužili brončane medalje.

Leon Mitrović, Toma Petrušić i Enzo Šušković su došli do jedne pobjede na turniru, ali su ostali bez plasmana, kao i Michael Galović.

"Ovo je odličan uspjeh za naše natjecatelje, svi su dali sve od sebe, a poseban dio ekipe bili su i roditelji koji su navijali do zadnje borbe," poručili su iz judo kluba Pinky!

U konkurenciji juniorki Elena Pleša je osvojila peto mjesto.

Na natjecanju je nastupilo ukupno 430 natjecatelja iz 56 hrvatskih klubova.

33. Međunarodni Judo turnir Bežigrad 2018

U Ljubljani je održan jak međunarodni judo turnir Bežigrad 2018. Na natjecanju je nastupilo 445 natjecatelja iz 53 kluba iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Austrije, Italije, Bugarske, Češke, Ukrajine i Azerbajdžana.

Judo klub Pinky je predstavljalo pet natjecatelja u uzrastu do 12 godina. Mateo Tomašić osvojio je treće mjesto, Gabriel Ceci bio je peti, Deni Štrković zauzeo je sedmo mjesto, dok su Marin Stilinović i Karlo Štrković završili na devetoj poziciji.

 

(Foto: Judo klub "Pinky" Velika Gorica)

 

Podijeli