Novosti Sport Događanja

Nova pobjeda Mihaela Pala u prvom kolu Blok Kids lige 2023.

12.03.2023. / Klara Kosić

Mihael Pal nastavlja niz uspjeha s novom pobjedom u prvom kolu Blok Kids lige 2023. koja se održala 11. ožujka u dvorani SPK „Direkt“ u Lepoglavi. Natjecanje je okupilo 80-ak natjecatelja raznih penjačkih iskustva do 16 godina iz okolice Zagreba. Mihael se natjecao u kategoriji „kadeti“ i s lakoćom se popeo na sedam staza od ukupno osam.

- Bilo mi je odlično, lijepo sam se zabavio za vrijeme  i nakon natjecanja. Staze su bile dobre, s jednom sam se malko namučio, ali mi je Šimun Vukadinović rekao kako da je riješim i uspio sam – komentirao je Mihael i uz zahvalu kolegi koji je osvojio drugo mjesto, a treće mjesto pripalo je Sebastianu Parisi.

Odličan je to start i za drugo kolo koje će se održati 15. travnja u Zagrebu u dvorani Boulder Zone, dok će se finale održati u svibnju SPK „Vertikal“ u Varaždinu.

Galerija slika

Nova pobjeda Mihaela Pala u prvom kolu Blok Kids lige 2023. Nova pobjeda Mihaela Pala u prvom kolu Blok Kids lige 2023. Nova pobjeda Mihaela Pala u prvom kolu Blok Kids lige 2023. Nova pobjeda Mihaela Pala u prvom kolu Blok Kids lige 2023.

Podijeli