Novosti Sport Događanja

NK Turopolje: Novo vodstvo, novi trener, novi igrači, nove pobjede ...

18.02.2020. / Redakcija

Protekli vikend označio je početak aktivnosti u NK Turopolje nakon zimskog odmora i donio mnoge promjene. Subota je donijela 90. izborno-izvještajnu skupštinu na kojoj su razriješeni sada već bivši članovi Uprave klube te izabrani novi koji će voditi klub u naredne četiri godine. Za novog predsjednika kluba izabran je Mario Filipović, njegov zamjenik bit će Ivan Kovačević, ulogu sportskog direktora preuzeo je Andreas Šejić, a blagajnika Kamenko Beganović. Ostali članovi predsjedništva su Zoran Smrekar, Ivica Hećimović, Josip Filipović, Dragan Trtan, Željko Josić, Ivan Gavrilović i Ladislav Jambrečina. 

Dan poslije organizirano je i prvo okupljanje seniorske momčadi na kojem je prisustvovalo 16 igrača. Nakon kratkog uvoda novoizabranog predsjednika Filipovića i dopredsjednika Kovačevića igračima se obratio i novi trener Mario Črljenec. Mario dolazi iz Nogometnog kluba Posavec s kojim je ostvario ulazak u 1. županijsku ligu Istok prošle sezone. Nakon uvodnog izlaganja momčad je odradila trening uz druženje nakon završetka. Osim trenera, klubu su pristupila i trojica igrača. Ivan Lucin (24) dolazi nam također iz NK Posavec, a povratnici Damir Josić (22) i Željko Josić (26) iz NK Dinamo-Hidrel (Novo Čiče).

- Cilj koji postavljen jest stabilizirati momčad u ostatku prvenstva s ciljem pripreme za sljedeću sezonu u kojoj će se tražiti iskorak i promocija u viši stupanj natjecanja te okupljanje selekcija mladeži- najavili su iz kluba.

U rubrici novosti treba još istaknuti i to da će parkiralište ispred kluba uskoro biti asfaltirano nakon odrađenih priprema u proteklih mjesec dana. Za kraj treba spomenuti da će prvi ispit seniori imati već u nedjelju 23. veljače gostovanjem u Gornjoj Lomnici kod Meštrice u sklopu 1. kola Kupa NSVG. Utakmica počinje u 15 sati i ovim putem iz NK Turopolje pozivaju navijače da dođu podržati momčad u prvoj službenoj utakmici u 2020. godini.

Podijeli