Novosti Sport Događanja

NK Gradići organiziraju turnir limača "Gorica Kup 2016"

17.08.2016. / Nefertum IT
Nogometni klub Gradići i ove godine organizira turnir za limače „Gorica Kup 2016“ koji će se na lijepo uređenom sportskom zdanju u Gradićima održati u nedjelju, 28. kolovoza. Organizatori se nadaju kako će na turniru sudjelovati 16 momčadi koje će biti raspoređene u četiri skupine.

-Očekujemo sudjelovanje oko 250 igrača te dolazak brojnih trenera i predstavnika klubova, predstavnika grada Velike Gorice, Nogometnih središta  i Zajednica športskih udruga. Bit će nam osobito drago ugostiti i uvijek vjerne pratitelje malih nogometaša: mame, tate, bake, djedove kao i sve ostale navijače i ljubitelje nogometa. Kao i do sada turnir će biti dobra prigoda mladim nogometašima da se pokažu u najboljem svjetlu pred svojim navijačima te da pokažu kako su se pripremili za početak nove nogometne sezone- rekao nam je predsjednik Nogometnog kluba Gradića, Ivan Gale.

limaci velika.jpg

Dolazak na turnir do sada su potvrdili Udarnik, Gorica, Obrezina, Dinamo Hidrel, Mladost Petrinja, Hrvatski dragovoljac, Segesta, Prigorje Markuševac, Ivanja Reka, Gorica 03 te momčad domaćina. Organizatori turnira, radeći turnir bez uplate troškova kotizacije daju svoj doprinos otežanoj financijskoj situaciji u kojoj danas djeluju klubovi, a posebno najmlađe uzrasne kategorije tih klubova.  

Podijeli