Novosti Sport Događanja

Nikolić, Srna i Klarica na druženju s navijačima u 'svojoj' Velikoj Gorici: Pokupite besplatne ulaznice za spektakl s PSG-om u Areni

27.02.2024. / Damir Žbulj

Rukometaši Zagreb napravili su veliki korak prema plasmanu u osminu finala Lige prvaka veličanstvenom pobjedom nad norveškim Kolstadom, a sada ih očekuje domaći dvoboj protiv moćnog PSG-a,

Uz pomoć punih tribina zagrebačke Arene i glasnu podršku navijača mogu i do novog iznenađenja, a priliku za preuzimanje svojih besplatnih ulaznica za ovaj rukometni spektakl imat ćete i danas od 12.30 sati na goričkom Tifonu, u tamošnji Fresh Corner, u ulici Andrije Kačića Miošića 82.

Na druženju s navijačima bit će i neka nama jako dobro poznata lica, poput Andrije Nikolića, koji je godinama uspješno vodio HRK Gorica, a bio je 2022. izabran i za trenera godine u našem gradu.

U Veliku Goricu će se 'vratiti' i Zvonimir Srna, Luka Lovre Klarica, koji su također ostavili trag u našem rukometnom klubu, a sada su i hrvatski rukometni reprezentativci.

Bit će na Tifonu i naši proslavljeni rukometaši, legende hrvatskog rukometa, Jakov Gojun i Ivan Čupić, kao i mlada vratarska zvijezda Matej Mandić.

Dvoboj hrvatskog i francuskog prvaka, koji će se odigrati u sklopu 13. kola Machineseeker EHF Lige prvaka, na rasporedu je u četvrtak od 18.45 sati, a ulaz je slobodan.

Ulaznice se mogu pokupiti i u radno vrijeme blagajne Arene Zagreb (plato – sjeverna strana):

Utorak 27. veljače
16.00 – 19.00

Srijeda 28. veljače
16.00 – 19.00

Četvrtak 29. veljače
17.00 – 19.00

Na dan utakmice ulazi će za gledatelje biti otvoreni od 17 sati, a kako ulaznice nisu numerirane savjet je svim navijačima RK Zagreba i ljubiteljima rukometa da u Arenu dođu što ranije kako bi zauzeli svoja mjesta.

A osim na blagajni Arene Zagreb, ulaznice za utakmicu možete preuzeti i na maloprodajnim mjestima naših partnera INA-e i Tifona.

Maloprodajna mjesta INA-e: Jagićeva, Langov trg, Resnik, Miramarska, Heinzelova, Dubrava (Dankovečka)

Maloprodajna mjesta Tifona: Lučko, Zagreb Istok, Brezovica, Buzin, Samobor, Zaprešić, Jarun, Jankomir, Velika Gorica

Bit će lijepo u Areni u dresu Zagreba vidjeti ponovno i Zlatka Horvata, koji se nakon nekoliko godina vratio u redove hrvatskog prvaka. Gorički ljubitelji rukometa dobro znaju kako je Zlaja svojevremeno jedno kratko vrijeme branio i boje HRK Gorica te im je tada pomogao da uđu u prvoligaško društvo!

 

 

Podijeli