Novosti Sport Događanja

Nikola Rak presudio Gorici u 90. minuti

19.04.2017. / Sportska redakcija

Život ponekad piše čudne priče. Jednu takvu ispisao je jučer u susretu između Lučkog i Gorice u kojem su Goričani doživjeli prvi proljetni poraz. Krvnik je bio domaći dečko Nikola Rak, koji je nakon jednogodišnjeg igranja u Singapuru ove zime pristupio Lučkom u kojem je stekao i prvoligašku afirmaciju koja mu je kasnije donijela transfer u Slaven Belupo.

Tko će kome nego svoj svome, kaže stara narodna poslovica. A upravo je Rak, odlučio jučerašnjeg pobjednika pogotkom u 90. minuti.

-Nama je najbitnije da smo uzeli ova tri boda. Uz našu pobjedu poklopili su nam se i neki drugi rezultati. Moram priznati kako je jako teško igrati kad si zadnji, no jučer smo stvarno odigrali jako dobru utakmicu u kojoj smo zasluženo pobijedili- kaže nam Rak koji je bio najbolji igrač utakmice, ne samo zbog pobjedničkog pogotka nego i zbog asistencija za prva dva zgoditka domaće momčadi.

-Moram biti zadovoljan igrom jer na kraju je sve ispalo jako dobro jer uzeli smo tri boda kojima smo poboljšali svoje izglede za ostanak- skromno će o svoj igri Rak kojeg smo ulovili prije odlaska na jutarnji trening.

Gubitkom pet bodova u posljednja dva kola protiv momčadi koje se bore za drugoligaški ostanak, Goričani su se našli u bodovnom deficitu u odnosu na Rudeš koji je jučer slavio u Sesvetama (1:3). Gorica kao i Solin koji je također poražen od Dinama II (4:0) za vodećim Rudešom sada zaostaju četiri boda.

Podijeli