Novosti Sport Događanja

Nenad Komadina krenuo pobjedom na klupi Azene

11.02.2018. / Juraj Odrčić

Za manje od sat vremena odbojkašice Azene došle su do pobjede na otvaranju drugog dijela prvenstva Prve lige. Treću godinu za redom Azena igra Ligu za ostanak gdje su joj protivnice odbojkašice Đakova, Kostrene i Rockwoola. U novoformiranu skupinu preneseni su bodovi osvojeni u međusobnim susretima i temeljem toga Azena je zauzela treće mjesto.

Sinoćnjom pobjedom protiv najslabije ekipe lige, Rockwoola Azenašice koje je premijerno s klupe vodio bivši hrvatski izbornik Nenad Komadina napredovale su za jednu poziciju, te su sada drugoplasirana ekipa iza vodećeg Đakova kod kojeg gostuju sljedećeg vikenda.

Novoimenovani trener, koji je na klupi zamijenio Nikolu Juga (ne može biti trener zbog administrativnih razloga, op.a) izrotirao je sve igračice kako bi mogao vidjeti na koga može računati u idućim susretima, u kojima je jedini cilj Azene izbjeći pretposljednju poziciju koja vodi u dodatno razigravanje za ostanak, jer Rockwool je već ispao iz lige, jer na kontu ima samo jedan bod. (Dr)

 

PRVA LIGA- 4. SKUPINA, 7. KOLO

ŽOK AZENA – ŽOK ROCKWOOL 3:0 (25:14, 25:11, 25:9)

Galerija slika

Nenad Komadina krenuo pobjedom na klupi Azene Nenad Komadina krenuo pobjedom na klupi Azene Nenad Komadina krenuo pobjedom na klupi Azene Nenad Komadina krenuo pobjedom na klupi Azene Nenad Komadina krenuo pobjedom na klupi Azene Nenad Komadina krenuo pobjedom na klupi Azene Nenad Komadina krenuo pobjedom na klupi Azene

Podijeli