Novosti Sport Događanja

Natjecateljsku 2018. rukometaši otvaraju protiv Sesveta

02.02.2018. / Redakcija

Rukometaši Gorice sutra se vraćaju na parket. Prva službena obaveza u 2018. godini im je susret osmine finala Kupa Hrvatske u kojem dočekuju momčad Sesveta, koja ih je jesenas minimalno porazila u prvenstvenom susretu odigranom u Sesvetama. 

-Još uvijek smo u fazi uigravanja, jer su nam se vratili Filip Krstanović i Luka Marjanović. Još uvijek se tražimo. Bit će to utakmica u kojoj će se tražiti rezultat, a šanse su nam podjednake- kaže trener goričkih rukometaša Hrvoje Pekera.

Ulog je velik, ulazak u četvrtfinale, a ako se tamo poslože kuglice i dobije lakši protivnik nije isključen niti plasman na Final Four Kupa, na kojem su Goričani početkom 2000-tih godina osvojili treće mjesto.

-Sve ovi o ždrijebu, no najprije treba dobiti ovu utakmicu- spustio je loptu na zemlju trener Pekera kojem je završnicu priprema pokvarila ozljeda iskusnog kružnog napadača Andre Vladušića.

Ipak, vodstvo kluba brzo je reagiralo te je angažiralo Stipana Šimunovića koji pravo nastupa ima već u sutrašnjoj utakmici koja se u dvorani Srednjih škola igra od 18 sati. (dr)

Podijeli