Novosti Sport Događanja

Nastavlja se 'slobodan pad' Gorice: Prijetili smo s 'ćorcima'

26.02.2022. / Damir Žbulj

Slobodan pad turopoljskog prvoligaša nastavio se i na gostovanju kod Lokomotive. U Kranjčevićevoj ulici upisan je i šesti prvenstveni poraz u nizu, a iduća utakmica je u srijedu na Poljudu u polufinalu Hrvatskog nogometnog kupa...

Ako se nešto drastično ne promijeni u narednih nekoliko dana, Hajduk protiv Gorice ponovno neće imati nikakvih problema!

Trener Rendulić za ovaj dvoboj nije mogao računati na Aleksandra Jovičića, kapetansku traku preuzeo je njegov kolega iz obrane Steenvoorden, no, nije se proslavio.

Slabo je reagirao i kod prvog i kod drugog pogotka Lokosa, koji su na kraju zasluženo slavili 2:0.

Goričani su u prvom poluvremenu bili opasniji suparnik, povratnik Toni Fruk u nekoliko navrata je odlično pucao, ali ipak bez konkretnog učinka.

Izvrstan je bio i pokušaj Atiemwena u desetoj minuti, međutim, Nevistić se iskazao obranom.

Domaći su poveli u 18. minuti, poslije ubačaja Cipetića za Sandra Kulenovića, koji je iskoristio lošu procjenu Steenvoordena.

U finišu prvog dijela još je u dvije dobre situacije bio Matar Dieye, ali se Senegalac već tradicionalno spetljao pred protivničkim vratima.

U nastavku je Gorica praktički nestala s travnjaka, izgubila je inicijativu i novi pogodak u mreži Kotarskog bio je neizbježan.

Pola sata prije kraja gorički čuvar mreže je skrivio, ali i obranio kazneni udarac, no, u 72. minuti nije imao šanse, kad se Marko Dabro oslobodio svojih čuvara te je hladnokrvno realizirao ponuđenu priliku.

"Mislim da smo dobro ušli u utakmicu, kontrolirali smo zbivanja na terenu. Bili smo dobri, agresivni, dosta puta smo prijetili, ali smo prijetili s 'ćorcima'. Nismo bili dovoljno konkretni, a protivnik kad 'pogleda' prema našim vratima zabije gol," rekao je nakon šestog uzastopnog poraza Rendulić.

"Nemamo puno vremena, čeka nas Hajduk na Poljudu, utakmica polusezone, kako za nas, tako i za njih. Nema vremena za očajavanje, trebamo dati sve od sebe i pokušati proći u finale," najavio je još uvijek aktualni trener Gorice.  

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

 

 

 

(Foto: Josip Regovic/PIXSELL)

Podijeli