Novosti Sport Događanja

Nakon 22 godine: Pehar za ŠK Polet u muškoj konkurenciji

26.06.2018. / Petar Brnada

Na Kadetskom prvenstvu Hrvatske koje je od 16. do 21. lipnja održano u Trogiru šahovski klub Polet iz Buševca ostvario je sjajan rezultat.

Kadeti Poleta uspjeli su osvojiti tri četvrta mjesta, a nakon duge 22 godine osvojen je pehar u muškoj konkurenciji.

Godinama su kadetkinje donosile pehare s ovih prvenstava, a ove godine to je pošlo za rukom sjajnom Dominiku Đurašinu u konkurenciji do 7 godina.

Dominikov kolega Gabrijel Šoštarić u istoj konkurenciji osvojio je odlično 4. mjesto, a najugodnije iznenađenje priredila je Mira Trgovac koja je u konkurenciji do 15 godina odličnom igrom zauzela također 4. mjesto te osvojila čak 90 rejting bodova.

Četvrto mjesto osvojila je i Maja Kos do 7 godina, a prvi put na Prvenstvu uspješno je nastupio Vito Jurić koji je u kategoriji do 9 godina osvojio 5 bodova.

Dora Jazbec u jakoj konkurenciji do 15 godina završila je na 12 mjestu, a od ostalih kadeta solidan je bio Mihael Matković s 4,5 osvojena boda, dok je Elena Horvačić iznenadila s osvojena 4 boda jer joj je to bio prvi nastup i to u konkurenciji do 11 godina.

ŠK Polet na prvenstvu u Hotelu Medena predstavljalo je čak 13 kadeta i kadetkinja koji su se natjecali u 9 kategorija u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Foto: ŠK Polet

Galerija slika

Nakon 22 godine: Pehar za ŠK Polet u muškoj konkurenciji Nakon 22 godine: Pehar za ŠK Polet u muškoj konkurenciji Nakon 22 godine: Pehar za ŠK Polet u muškoj konkurenciji Nakon 22 godine: Pehar za ŠK Polet u muškoj konkurenciji

Podijeli