Novosti Sport Događanja

Na Medulin Cupu Gorica upisala dva poraza

07.02.2018. / Ivana Ćurić

Prošle subote nogometaši Gorice zaputili su se na sedmodnevne pripreme u Medulin gdje momčad pod vodstvom trenera Ivana Preleca i njegova stručnog stožera boravi do subote, 10. veljače.

U sklopu ovih priprema Goričani sudjeluju i na međunarodnom Medulin Cupu 2018. na kojem uz njih sudjeluju još momčadi Žarkova, Istre 1961 te Olimpik iz Sarajeva. U prva dva susreta Goričani su doživjeli poraze, s 1:0 porazilo ih je Žarkovo, dok su ih jučer igrači prvoligaša Istre 1961 porazili s 3:0.

-Plan za ove dvije utakmice bio je da svaki igrač u jednoj igra 60, a u drugoj 30 minuta s razvojnim treningom nakon toga i u smislu opterećenja to smo realizirali.

Jučerašnja utakmica bila je vrlo zahtjevna za nas je jer je došla u trenutku kada smo mi najumorniji, a igrali smo protiv protivnika koji se sprema za početak prvenstva i došao je igrati isključivo na rezultat. Zasluženo su nas pobijedili, ali je potrebno istaknuti da je razlika prevelika s obzirom na stanje na terenu- osvrnuo se na utakmicu trener HNK Gorice Ivan Prelec.

U posljednjem susretu Gorica će odmjeriti snagu protiv Olimpika iz Sarajeva.(dr)

Podijeli