Novosti Sport Događanja

Mia Mijović i Ines Grdenić zlatne u Čačku

23.04.2018. / Sportska redakcija

Za vikend je u Čačku održano 47. izdanje Zlatnog pojasa, veliki međunarodni karate turnir koji je najstariji karate turnir na ovim prostorima. Hrvatska reprezentacija nastupila je u svim uzrastima, iz Karate kluba Velika Gorica nastupilo je četvero natjecatelja; Dominik Kučan u kadetima do 63 kilograma, Igor Vrban u juniorima do 76 kilograma, Mia Mijović u mlađim seniorkama  do 50 kilograma, te Ines Grdenić u mlađim seniorkama i seniorkama  do 50 kilograma.

Ines Grdenić ostvarila je izvrstan rezultat u seniorskoj konkurenciji osvojivši zlato pobijedivši u četiri borbe. Padale su redom protivnice iz Njemačke, Srbije, Rumunjske i na kraju najbolja srpska predstavnica Milivojčević u finalu.

Također, izvrstan rezultat ostvaruje Mia Mijović koja osvaja zlato u istoj kategoriji uzrasta mlađih seniorki pobjeđujući u finalu predstavnicu Rusije.

U istoj kategoriji Ines osvaja broncu, a brončani je bio i Dominik Kučan, koji pokazuje sve veći napredak, dok je bez odličja ostao Igor Vrban koji je imao jako težak ždrijeb.

Podijeli