Novosti Sport Događanja

Matija Dvorneković i Igor Čagalj u Gorici

29.06.2017. / Sportska redakcija

Polako se slaže novi mozaik HNK Gorice s osloncem na igrače s ovog područja. Nakon što je riješeno pitanje trenera angažiranjem Deana Klafurića krenulo se sa slaganjem igračke križaljke.

Prvo se na povratak u HNK Goricu odlučio Mario Marina, dok su jučer pristanak na dolazak u Veliku Goricu potpisali još jedan povratnik, Matija Dvorneković koji je posljednjih godinu i pol dana igrao za Kukësi s kojim je osvojio albansko prvenstvo, Kup i Superkup te gradićki zet Igor Čagalj koji je posljednjih godina igrao za Hrvatski dragovoljac.

-Sretan sam i zadovoljan što sam dogovorio povratak u Goricu što je dugoročno gledano odličan potez. Nadam se da ćemo sada s domaćim snagama napraviti taj korak više- rekao nam je Dvorneković.

Što se tiče odlazaka Plavi salon napustili su jedino Benjamin Tatar koji je otišao u redove Slaven Belupa te Luka Smoljo kojem je istekla posudba. Tko će im se pridružiti bit će poznato narednih dana, no prema dobivenim informacijama može se očekivati drastično provjetravanje svlačionice.

Podijeli