Novosti Sport Događanja

Martin Šroler donio HNK Gorici II novu pobjedu

17.04.2018. / Sportska redakcija

Mlada momčad Gorice i u susretu protiv Rakovca nastavila je s pobjedama. Protiv korektnih gostiju iz istoimene općine u blizini Vrbovca mladi su Goričani slavili s minimalnih, ali potpuno zasluženih 1:0.

Pogodak odluke postigao je Martin Šroler u šestoj minuti susreta. Iako je domaća momčad u nastavku susreta imala još podosta sjajnih prilika za povećanje vodstva, mreža gostujućeg vratara Slavujevića više se nije zatresla. Gosti najviše žale za drugom minutom i gredom Ivana Presečkog iz slobodnog udarca.

Gorica je i dalje na istom odstojanju za vodećim dvojcem, Lukavcem i Bistrom koji su i u 21. kolu ostvarili pobjede. Lukavec je s 3:1 porazio Laduč, dok je Bistra u Rugvici bila nešto uvjerljivija slavivši s 4:1.

JŽNL, 21. KOLO
HNK GORICA II – NK RAKOVEC 1:0 (1:0)
STRIJELAC: 1:0 Šroler (6)
HNK GORICA II: Kelihar, Perić (od 63. Matić), Olić (od 80. K. Krizmanić), Mandura, Božić, Radoš, Spudić (od 85. Chae), Blatančić (od 78. I. Krizmanić), Roginić (od 63. Marelja), Šroler, Muhar. TRENER: Perica Vidak
NK RAKOVEC: Slavujević, Pušić (od 77. Bedenić), Tomić, F. Baček, D. Baček, Presečki, Antolković, Jaić, Kožar, Zajec, Grgoić. TRENER: Goran Presečki 

Podijeli