Novosti Sport Događanja

Marta Trgovac titulom prvakinje Hrvatske osigurala nastup na Svjetskom prvenstvu!

23.06.2019. / Damir Žbulj

Ponovno odlični rezultati za mlade šahistice i šahiste Poleta, koji su na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za kadetkinje i kadete ostvarili zapažen uspjeh.

Najbolji rezultat ostvarila je 'najiskusnija' Marta Trgovac, koja je u konkurenciji do 13 godina osvojila titlu prvakinje Hrvatske i tako osigurala nastup na Svjetskom prvenstvu.



Gabriel Šoštarić je propustio veliku priliku za zlato pa je na kraju završio na drugoj poziciji dječaka do sedam godina. Izborio je i nastup na Europskom prvenstvu...

U kategoriji do osam godina Dominik Đurašin je osvojio prvo mjesto, a među godina dana starijim konkurentima zauzeo je petu poziciju.

U kategoriji do 11 godina Nikola Kos stiže do izvrsnog četvrtog mjesta, kao i Mihael Matković u konkurenciji do deset godina.

Četvrta je u konkurenciji djevojčica do sedam godina bila Maja Kos, dok je Vito Jurić je natjecanje zaključio na 20. mjestu.

Polet Buševec je u hotelu Medena pokraj Trogira imao sedam predstavnika, svojim odličnim rezultatima na ovom natjecanju zaslužio je titulu najboljeg kluba Zagrebačke županije, a prvenstvo Hrvatske bila je i odlična prilika mladim šahisticama i šahistima za druženje i stjecanje novih prijateljstava i iskustva.

REZULTATI

(Foto: ŠK Polet Buševec)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerija slika

Marta Trgovac titulom prvakinje Hrvatske osigurala nastup na Svjetskom prvenstvu! Marta Trgovac titulom prvakinje Hrvatske osigurala nastup na Svjetskom prvenstvu! Marta Trgovac titulom prvakinje Hrvatske osigurala nastup na Svjetskom prvenstvu!

Podijeli