Novosti Sport Događanja

Lukavec pod vodstvom Slavena Batovanje do finala Kupa

17.05.2018. / Sportska redakcija

Nogometaši Lukavca nakon više od petnaest godina ponovno će zaigrati u finalu Kupa Nogometnog saveza Velike Gorice. Priprema za susret polufinala protiv Poleta, nije bila obećavajuća, jer je momčad doživjela poraz u Pisarovini od Jamnice, nakon čega je došlo do sporazumnog razlaza s trenerom Sinišom Miokovićem, kojem se klub još jednom zahvaljuje na svemu što je učinio u proteklom razdoblju, u kojem je Lukavec postao iznenađenjem među klubovima Zagrebačke županije.

Za njegova nasljednika imenovan je Slaven Batovanja, koji je s uspjehom debitirao na klupi Lukavčana nakon jučerašnjeg slavlja u susretu protiv Poleta. Iako su gosti iz Buševca u dva navrata imali vodstvo, domaća momčad pokazala je snagu i karakter i svaki puta se iznova vraćala da bi prolazak u finale svojim drugim zgoditkom iz kaznenog udarca donio kapetan Luka Borković.

Na licima domaćih igrača, kao i kibica vidjela se radost postignutim uspjehom, a zadovoljan je bio i novoimenovani trener Batovanja.

KUP NSVG, POLUFINALE
NK LUKAVEC – NK POLET 3:2 (1:1)
STRIJELCI: 0:1 Grgić (17), 1:1 Britvec (27), 1:2 Sukalić (55), 2:2 L. Borković (64- 11m), 3:2 L. Borković (86- 11m)
NK LUKAVEC: Luter, L. Hladni (od 54. Janus), V. Borković, Britvec, Mihanović, Peršin, L. Borković, Maslać, Hajduk (od 60. Ivić), I. Hladni (od 88. Drk), Tuka. TRENER: Slaven Batovanja
NK POLET: Šoić, Mandić, Skrbin, Matušin, Sukalić, Zlodi, Šćukanec, Grgić, Robić, Ban, Šegota. TRENER: Joso Milunić

Podijeli