Novosti Sport Događanja

Lukavec kompletirao igrački kadar

23.02.2019. / Redakcija

Nova Uprava Nogometnog kluba Lukavec na čelu s predsjednikom Goranom Gutešom koji je na tu odgovornu dužnost izabran krajem prošlog mjeseca za rezultatski je cilj odredila naslov prvaka Jedinstvene županijske lige. Kako bi taj cilj bio što lakše ostvariv tijekom zime su dovedeni Ivan Krpečanec, Dominik Habuš te vratar Zvonimir Peršin, dok je jučer u Lukavec sletjelo najzvučnije pojačanje u nekoliko posljednjih godina Lovro Šćrbec, koji bi trebao biti istinsko pojačanje u ofenzivnom dijelu momčadi trenera Slavena Batovanje.

-Zadovoljan sam odrađenim poslom u dosadašnjem dijelu prvenstva. Posljednja utakmica protiv Kurilovca pokazala je kako imamo problema u posjedu i tranziciji, no vjerujem kako ćemo biti spremni za početak prvenstva- kazao je trener Slaven Batovanja koji će s igračima do početka prvenstva i dalje odrađivati po četiri treninga tjedno.

Ovog vikenda Lukavčani će odigrati međusobnu trening utakmicu, dok je generalka za prvenstvo susret drugog kola Kupa Nogometnog saveza Velike Gorice gdje ih očekuje susret protiv boljeg iz sutrašnjeg dvoboja Vatrogasca i Dinamo Hidrela.

Podijeli