Novosti Sport Događanja

Lovro Zovko: Nadamo se kako će pobjeda protiv Pule u Kupu biti prekretnica sezone, pokušat ćemo takvu partiju ponoviti i u ligaškom dvoboju

16.03.2024. / Damir Žbulj

Stolnotenisače HSTK Velika Gorica ovog vikenda čekaju novi izazovi u Superligi! Nakon što su u svom posljednjem nastupu 'skinuli skalp' Puli za plasman u četvrtfinale Hrvatskog stolnoteniskog kupa, sada im isti suparnik dolazi i u prvenstvu, u izuzetno važnom okršaju u borbi za ostanak...

"Nadamo se kako će nam ta pobjeda u Kupu biti nekakva prekretnica za ovu završnicu sezone. Bio je ovo težak okršaj i nadam se kako ćemo to ponoviti i sada u ligaškom susretu," pričao nam je nakon spektakularnog dvoboja u Kupu Lovro Zovko, jedan od junaka tog slavlja, naravno uz Marka Habijanca.

"Bilo je napeto, svaki dvoboj je bio 'na nož', čak i oni koji su završili 3:0, Svaki set je bio na jedan, dva poena i hvala Bogu, mi smo dobili," dodao je Lovro, koji se nada novoj dobroj partiji.

Pokazali su dečki već ove sezone kako se mogu nositi praktički sa svim protivnicima, ali nažalost nije to malo bolje popratio i bodovni učinak.

Lovro Zovko, Marko Habijanec, Martin Petrović i Ante Jakić prvo će u subotu od 17 sati u Gradskoj sportskoj dvorani igrati protiv GSTK Zagreb, koji dijeli drugu poziciji s 13 pobjeda i dva poraza.

Novi veliki okršaj s Pulom na rasporedu je u nedjelju od 11 sati.

"Naravno, ulaz je besplatan, podržite nas i uživajte u dobrom stolnom tenisu," poručio je Habijanec u najavi ovog važnog meča u borbi za bodove spasa.

Djevojke također igraju doma ovog vikenda, ali u srednjoškolskoj dvorani! Prvo protiv Dugog Sela, a onda oko 14 sati i protiv vodeće Svete Nedelje. Mirjana Lučić, Dorotea Bradić i Željka Jakuš imat će težak zadatak iznenaditi do sada jedinu neporaženu ekipu 1. HL Zapad!

 

 

Galerija slika

Lovro Zovko: Nadamo se kako će pobjeda protiv Pule u Kupu biti prekretnica sezone, pokušat ćemo takvu partiju ponoviti i u ligaškom dvoboju Lovro Zovko: Nadamo se kako će pobjeda protiv Pule u Kupu biti prekretnica sezone, pokušat ćemo takvu partiju ponoviti i u ligaškom dvoboju

Podijeli