Novosti Sport Događanja

Lomnica u nedjelju u znaku dječjeg nogometa

18.08.2017. / Sportska redakcija

Posljednjih sezona u Lomnici su zapuhali neki novi pozitivni vjetrovi. Braća Mostarlić, Bernard i Igor te ekipa okupljena oko njih zasukala je rukava i odlučila podići kvalitetu kluba na svim razinama.

Nakon godina u kojima je klub životario u donjem dijelu Prve županijske lige, stigao je naslov prvaka i plasman u viši rang natjecanja. Paralelno sa seniorskom momčadi, građeni su i temelji rada s mladima pa se tako Lomnica u posljednje dvije sezone i po tom pitanju može pohvaliti odličnim rezultatima, kao i po pitanju infrastrukture koja je također poboljšana.

Sve to bili su preduvjeti za pokretanje turnira limača koji će se na igralištu u Lomnici održati ove nedjelje, dok je sljedeći vikend rezerviran za premijerni turnir prstića na kojem će nastupiti gotovo sve momčadi hrvatskih prvoligaša kao i najmlađi nogometaši klubova iz susjedstva.

-Ove godine nam dolaze Dinamo, Lokomotiva, novi hrvatski prvoligaš Rudeš, Lučko,HNK Gorica te ostali klubovi iz Turopolja i okolice. Dođite i vidite buduće zvijezde hrvatskog nogometa te provedite ugodan dan uz nogomet, jelo i piće u našoj sredini- pozvao je sve na turnir u Lomnicu Igor Mostarlić.

Podijeli