Novosti Sport Događanja

Lomnica, Kupinec i HNK Gorica II novi članovi Jedinstvene županijske lige

09.08.2016. / Nefertum IT
U prostorima SRC-a Velika Gorica jučer je održan plenum klubova Jedinstvene županijske lige kojem se odazvalo 16 predstavnika klubova među kojima nije bilo samo predstavnika NK Rakovec. U novoj sezoni koja starta posljednjeg vikenda u kolovozu igrat će 17 klubova među kojima su novaci Lomnica i Kupinec koji su taj plasman stekli osvajanjem naslova prvaka Prve županijske lige, dok je temeljem prijave u sastav lige ušla druga momčad HNK Gorice.

jznl velika 1.jpg

-Zadovoljni smo odnosom koji smo imali s vama. Nadam se kako se ove sezone neće ponoviti onakvi slučajevi kakve smo imali s Lukavcem. Pokušalo se tamo to promijeniti i kadrovskim promjenama, no nije se uspjelo, zbog čega smo morali potegnuti za sankcijama- istaknuo je u osvrtu na lanjsku sezonu povjerenik lige, Željko Mihalj uz kojega su plenumom predsjedali tajnik Nogometnog saveza Zagrebačke županije Mladen Žugec, disciplinski sudac Martin Šarić te povjerenik za suđenje Drago Baća.

Budući da će ove sezone u ligi igrati 17 klubova, u svakom kolu jedan od klubova bit će slobodan.

-Sljedeće sezone liga se ponovno vraća na 16 klubova, a koliko će klubova ispasti to ovisi o Međužupanijskoj ligi- rekao je Mihalj koji je nakon toga klubovima podijelio Bergerove brojeve temeljem kojih je određen prvenstveni raspored.

jznl velika.jpg

U prvom kolu koje će se odigrati 27. i 28. kolovoza sastaju se: Strmec-Jamnica, Sutla-Lukavec, Klas-Sloga, Bistra-TOP, Laduč-Rakovec, Croatia-Naftaš Ivanić, Vatrogasac-Gorica II i Kupinec-Mraclin, dok je Lomnica slobodna.  

Podijeli