Novosti Sport Događanja

Livada i Čeran brončani na atletskom Prvenstvu Hrvatske

13.09.2017. / Sportska redakcija

Proteklog vikenda u Zagrebu je održano mlađeseniorsko Prvenstvo Hrvatske u atletici u sklopu kojeg su održane i utrke kadeta i mlađih kadeta koje su bile odgođene zbog nevremena za vrijeme lipanjskog prvenstva u Osijeku. Tada su mladi članovi Atletskog kluba Velika Gorica, David Livada i Borna Čeran osvojili srebrna odličja u utrkama na 400 i 1000 metara.

I ovoga puta Goričani su imali razloga za zadovoljstvo, oba natjecatelja osvojila su brončana odličja. U utrci an 600 metara Livada je za devet stotinki izgubio srebro, te se morao zadovoljiti broncom koju je osvojio i Borna Čeran na 3 000 metara.

-Dobro su trčali, mogli su možda biti i bolji, no to su sada nijanse. Trke su kao i rezultati bili fantastični- kaže trener Damir Bošnjak koji je zadovoljan postignutim uspjesima ovog dvojca kojeg 23. rujna u Rijeci očekuje finale Kupa za kadete.

-Prva dva od tamo ulaze u reprezentaciju za petoboj s reprezentacijama Mađarske, Češke, Slovačke i Slovenije. Vjerujem kako će Borna izboriti taj nastup- nastavio je Bošnjak.

Atletska sezona polako se bliži svome kraju, a već tradicionalno gorički će je atletičari zaključiti sudjelovanjem na Prvenstvu Hrvatske u krosu. Za očekivati je nastavak ovog rezultatskog niza.

Galerija slika

Livada i Čeran brončani na atletskom Prvenstvu Hrvatske Livada i Čeran brončani na atletskom Prvenstvu Hrvatske Livada i Čeran brončani na atletskom Prvenstvu Hrvatske Livada i Čeran brončani na atletskom Prvenstvu Hrvatske Livada i Čeran brončani na atletskom Prvenstvu Hrvatske

Podijeli